"Oláh Ibolya nem boldog!" Vallotta be a leszbikus énekesnő nevelőanyja
Illés Aranka az Aktív stábjának először beszélt nevelt lánya nemrég felvállalt másságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Oláh Ibolya a saját neméhez vonzódik, párja pedig egy fiatal táncosnő, akivel már egy ideje együtt is él.

A 33 éves magyar énekesnőt egy parkban örökítették meg kutyasétáltatás közben, ahol csókot váltott szerelmével, ezt követően ügyvédjén, Ruttner Györgyön keresztül vallotta be másságát.

Spontán embernek tartja magát

A közelmúltban a Megasztár első szériájának második helyezettje szerepelt vállalt a Children of Distance popegyüttes klipjében, aminek forgatásán az Aktív stábja is ott járt.

Oláh Ibolya ezúttal sem volt hajlandó a magánéletéről nyilatkozni, de egy feltárulkozó vallomással azért megajándékozta a nézőket, amiből kiderült, hogy miért is olyan nehéz vele esetenként.

- Én egy nagyon spontán ember vagyok, és így működöm az életben is, ezt sokan nem tudják hová rakni, így nagyon nehéz - árulta el Oláh Ibolya, akinek a nevelőanyja, Illés Aranka is megszólalt.

Nehéz sorsot vállalt magára

Anyácska nem rejtette véka alá aggodalmát, miszerint Ibolya nehéz sorsot vállalt magára, véleménye szerint ugyanis nevelt lánya nem boldog, és nincs is sok esélye, hogy megtalálja a boldogságot.

- Gondolom, ha valaki abba a helyzetbe kerül, hogy a saját neme iránt mutat érdeklődést, és ez tudatosul benne, és ezzel az érzésvilággal kell együtt élnie, akkor egy nagyon nehéz sorsot vállal magára - kezdte Illés Aranka.

- Egész biztos, hogy nem pozitív lesz az a hozzáállás, amit ő tapasztalni fog. Ez egészen bizonyos. Igaz, hogy ma már a társadalom elfogadóbb. Szerintem Ibolya nem boldog, az életében pedig igen minimális esélye van arra, hogy igazán boldog tudjon lenni - folytatta.

- Tényleg nem látok rá más esélyt, hogy ő egyszer azt tudja mondani, hogy boldog vagyok. Hogyha valaki a saját gyerekét a kezébe fogja, és látja, hogy hogyan nő föl, akkor az boldogság, de egyébként az Ibolya életében villanások lesznek - zárta le a beszélgetés nevelőanyja.

Ezt is szeretjük