Erre senki sem számított! Bevallotta másságát a magyar tehetségkutató sztárja
Oláh Ibolya ügyvédjén keresztül is beismerte, hogy egy nővel él együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltban Gallusz Niki vállalta fel másságát a nyilvánosság előtt, a közelmúltban pedig Oláh Ibolyáról derült ki, hogy egy nővel él együtt.

A Blikk egyik olvasójának ugyanis sikerült mobiltelefonjával rögzítenie a 33 éves énekesnőt, amint kutyasétáltatás közben egy parkban megöleli és megcsókolja kedvesét.

Megtalálta a boldogságot

A bulvárlap természetesen megkérdezte az érintettet is, a Megasztár második helyezettje pedig beismerte, hogy új barátnője személyében valóban megtalálta a boldogságot.

Elmondása szerint két évvel ezelőtt ismerkedett meg párjával, akiről annyit lehet tudni, hogy a székesfehérvári színház egyik fiatal táncosnője, akivel egy ideje már együtt is élnek.

Oláh Ibolya kedvese személyiségi jogai miatt ezt követően ügyvédjéhez, Ruttner Györgyhöz irányította az érdeklődő újságírókat, aki elmondta, hogy Oláh Ibolya nem foglalkozik vele, hogy mit gondolnak róla.

"Mindig öntörvényű volt"

- Ibolya nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla, mindig öntörvényű volt. Nem tartja tragédiának azt sem, hogy kimondja: több érzelmet, szerelmet, megértést, sőt, inspirációt kap kedvesétől, mint bármelyik férfitól az életében - nyilatkozta.

- Oláh Ibolya jogilag is felhatalmazott, hogy elmondjam: korábban voltak férfikapcsolatai, de most egy bájos lánnyal él együtt. Ebben a szerelemben boldogságra, megértésre talált. Boldogságukat magánügyüknek tartják, viszont titkolni nem lehet azt, ami nyilvánvaló - tette hozzá Ruttner György.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy Oláh Ibolya élete egyenesbe jött, decembertől Szegeden láthatják majd az érdeklődők az Aida főszerepében, emellett már ötödik lemezén dolgozik.

Ezt is szeretjük