Oláh Gergő húga gyönyörű nő lett - A ritkán látott Dzsenifer már 22 éves
Oláh Gergő ritka családi fotót posztolt, amin a szüleivel és testvéreivel látható.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergőt az X-Faktor óta gyakran látjuk képernyőn, a TV2 Love Bistro című műsorában feleségét, Nikit is megszerették a nézők: látszik, hogy a négygyerekes házaspár mekkora szerelemben és harmóniában él, a stresszes konyhai helyzetek sem hozzák ki őket annyira a sodrukból, hogy csúnyán bánjanak vagy beszéljenek egymással.

Az énekes többi családtagját viszont keveset látjuk, a közösségi oldalán is csak nagyon ritkán posztol róluk.

Oláh Gergő testvérei

Ezért is különleges az a fotó, amelyen az édesanyjával és az édesapjával, valamint a két testvérével látható. Azt írta a felvételhez, maga sem tudja, mikor készült róluk olyan kép, amin mind az öten rajta vannak.

Tíz évvel fiatalabb húga, Dzsenifer mára gyönyörű, 22 éves nő lett. Amikor Oláh Gergő 2012 decemberében megnyerte az X-Faktor harmadik évadát, még csak 14 esztendős volt. 2014-ben ő is kipróbálta magát egy tehetségkutatóban: 16 évesen jelentkezett a TV2 Rising Star nevű tehetségkutatójába. Azt mondták neki, szép hangja van, de nem aratott akkora sikert, mint a bátyja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tesós nap 😌✌️ #mozi #badboys3 #sisters #premierelőtti @dzseen98 @olahneandrea @cinemacity_hu

Oláh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Lánytestvéreivel közös képet januárban posztolt egy közös mozizás után, amin a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című filmet nézték meg.

Oláh Gergő igéző szemű felesége, Niki

Az énekes az X-Faktor harmadik szériájának színpadára házasemberként lépett 2012-ben, azóta is boldog férj és családapa. Nikivel 2020 őszén már a 12. házassági évfordulójukat ünnepelhetik. Legkisebb csemetéjük, Anna két-, Denisz kilenc-, Nolen Gergő négy-, idősebbik lányuk, Karla pedig tízéves.

Ezt is szeretjük