Tóth Gabin is túltett! Az énekesnő melltartót sem vett a ruhája alá

Odett merész ruhában vett részt a biciklis sztárokat felvonultató rendezvényen.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ismert magyar sztárok idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A biciklizés és a divat szerelmesei harmadik alkalommal gurultak végig a vörös szőnyegen a Bringával a vörös szőnyegen névre keresztelt megmozduláson.

Tóth Gabi szakadt farmernadrágban, bokacsizmában a biciklis divat rockos, vagány oldalát mutatta be.

- Úgy látom, hogy a city biker stílus egyre nagyobb teret hódít Budapesten, sokan választják az autó helyett a bringát munkába menet - főleg nyáron -, így egyre több biciklist látok szoknyában vagy éppen elegáns ruhában tekerni. Én mondjuk a vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben, így engem ritkán lehet pasztellszínekben, virágoskosaras biciklin látni - árulta el.

A szintén énekesnő Odett megjelenésével még Tóth Gabin is túltett: bár a dekoltázsa neki sem volt mélyebb, sokkal nőiesebb volt abban a fekete ruhában, ami alá melltartót sem húzott. 

Nézd meg képes összeállításunkban a legcsinosabb magyar sztárokat két keréken!

A cannes-i filmfesztivál magyar sztárjai

A 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon több magyar sztár is megjelent. A sort a fesztivál második napján Osvárt Andrea nyitotta, őt Vajna Tímea követte, majd befutott Palvin Barbi, Cseh Anna Mária és Mihalik Enikő is. Nézd meg, milyen különleges ruhákat viseltek!

Ezt is szeretjük