Nyertes Zsuzsa már a Celeb vagyok első adásában kiborult! Ez volt az oka
Nyertes Zsuzsa már a Celeb vagyok első adásában elsírta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megérkezett a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata. Nyertes Zsuzsa már a repülőn pityeregni kezdett, a dzsungelben este aztán ki is borult kicsit.

Az 55 éves színésznőnek azért eredtek el a könnyei, mert amikor a gépen olvasgatni szeretett volna, a könyvéből kihullott egy levél, amelyet a családja rejtett oda.

Nyertes Zsuzsa kiborult

Nagyon meghatódott, és ráébredt, a szerettei hiányát fogja a legnehezebben elviselni.

Amikor magukat kétszáz méterről levetve kellett eljutniuk a táborba, már ismét bátornak mutatkozott, talán ő volt az egyetlen, aki élvezte az ugrást.

Az első este már megesett az első kisebb összezördülés amiatt, hogy a szakácsnőnek kinevezett Molnár Andi készítsen-e vacsorát, vagy sem. A többség arra szavazott, tartalékolják a babot másnapra, úgyis jóllakottan érkeztek a dzsungelbe, volt azonban, aki nem szívesen mondott le az ételről. Cooky ugyan a többiek előtt nem pufogott, később azonban azt mondta, gondok lesznek, ha a reggelijét sem kapja meg.

A táborlakóknak már az első estéjükön szembesülniük kellett a hideggel és az esővel, Bárdos András és Nyertes Zsuzsa ágya annyira megtelt vízzel, hogy abban aludni sem tudtak. Szerencséjükre a táborvezető, Aleska Diamond és segédje, Puskás Peti megengedték nekik, hogy a parancsnoki toronyban aludjanak velük. A színésznő két táborban töltött óra után már kicsit ki is borult, sírdogálva mondta, hogy azt hitte, ő ennél keményebb csaj, de be kellett látnia, tévedett.

Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Magyar sztárpárok házasság nélkül

Képeken azok a magyar sztárpárok, akik házasság nélkül is boldogok.

Ezt is szeretjük