Nyertes Zsuzsa egy sármos színész miatt kikacsintott a kapcsolatából: párjával szét is váltak egy időre

Nyertes Zsuzsa kapcsolata hajnalán egy időre megingott jóképű kollégája miatt.

nyertes-zs-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa és párja, Gulyás Attila már ötven éve imádják egymást: a színésznő még csak 16 éves volt, amikor végzetesen egymásba szerettek. Egy közös gyermeket vállaltak, akit édesanyja után Zsuzsónak kereszteltek el. Négy évvel ezelőtt a lánykérés is megtörtént, szerelmük inspiráló és mesébe illő.

Mindezek ellenére, ahogyan sok párkapcsolatban, szerelmük elején nekik is akadtak nehéz pillanataik, amelyekről a színésznő a Palikék Világa by Manna műsorban vallott.

Nyertes Zsuzsa ezért vált szét a párjával

Nyertes Zsuzsa a mai napig tisztán emlékszik rá, hogy egy színészi munkája miatt egy időre kikacsintott a párkapcsolatából. Fiatal volt, sármos kollégája pedig levette a lábáról.

nyertes-zs-kepen
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Gyulán dolgoztunk hosszabb ideig, és akkor volt a foci-vb. Hazajöttem egy-két napra, és Attila éjjel-nappal a focit nézte, amikor itthon voltam. Akkor még a hormonok működtek. Én pedig visszamentem Gyulára, ahol állandóan körülrajongtak engem a kollégák.

Párjával, Attilával egy időre búcsút is intettek egymásnak a nehéz időszak miatt, azonban nem sokkal később ismét egymásra találtak, és rájöttek, hogy nem tudnának a másik nélkül élni.

- Nem történt semmi olyan, de amikor mélyponton van az ember, és alacsonyan van a láng, akkor szerintem könnyebben lehet felgyújtani az embert. Ez volt az első, amikor mi különváltunk, de végig hűséges voltam! Nem mondom meg a színésznek a nevét. 

Völgyi Zsuzsi sokáig titkolta párját

Völgyi Zsuzsi egy ideig rejtegette a reflektorfény elől szerelmét.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: LifeTV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük