Nyertes Zsuzsa lánya férjhez ment: a 31 éves Zsuzsó ilyen szép menyasszony volt

Nyertes Zsuzsa lánya 2023 júliusában adott életet a kislányának, majdnem egy évvel Olivia születése után tartotta meg az esküvőjét.

Nyertes Zsuzsa lányának esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy a boldogság Nyertes Zsuzsa családjában: fél évvel azután, hogy világra jött az unokája, egy szem lánya férjhez ment.

A 31 esztendős Zsuzsó nem szokott szerepelni, ám most az édesanyjával közös esküvői fotóját a Meglepetés magazin címlapján mutatta meg.

Nyertes Zsuzsa lányának esküvője

Álomszép menyasszony volt, klasszikus hófehér esküvői ruhában állt az oltár elé. A fotó plusz pikantériája, hogy kislánya is szerepel rajta, Olivia tüneményes a fehér fejdísszel. Íme:

Zsuzsó és párja, Vince balatoni esküvőt álmodtak meg: Zánkán tartották a menyegzőt, ám az időjárás majdnem keresztülhúzta a számításaikat.

- Olyan vihart éltünk át, amilyenre rég nem volt példa, de szerencsére semmi nem árnyékolta be Zsuzsó és Vince boldogságát - ecsetelte a színésznő a lapnak.

Egy tóparti rendezvényházban gyűlt össze a vendégsereg, akkora vihar volt, hogy egy pillanatra még az áram is elment. Végül szerencsére minden jól alakult, a lakodalom fergeteges volt, hajnalig tartott a buli.

- Már az is amerikai filmbe illő volt, ahogy összejöttek. 15 éve ismerik egymást, együtt jártak általános iskolába, majd Vince Amerikában tanult, de amikor a koronavírus-járvány miatt hazajött, egymásra találtak - támasztotta alá Nyertes Zsuzsa az állítást, lányát és vejét az Isten is egymásnak teremtette.

Nyertes Zsuzsának titokban született unokája: lányával és Oliviával ilyen szép címlapfotó készült róluk

Nyertes Zsuzsa unokája júliusban jött a világra. Olivia immár négy hónapos tünemény a közös címlapon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük