Malek Miklós megnősült Dubajban: ilyen gyönyörű volt a menyasszonya

Malek Miklós százfős esküvője maga volt az álom. Címlapon mutatta meg, milyen szép pár voltak a menyasszonyával.

Malek Miklós esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megnősült Malek Miklós: az X-Faktor egykori mentora címlapon mutatta meg az esküvői fotójukat, felesége gyönyörű menyasszony volt.

A zenei producer már régóta ismeri szerelmét, Monyt, 2008-ban találkoztak először. Akkor nem váltak egy párrá, de a sors adott nekik egy újabb esélyt, pár évvel ezelőtt jöttek össze.

Malek Miklós esküvője

Az egyéves jegyesség után álltak oltár elé méghozzá egy dubaji álomesküvő keretein belül, százfős vendégsereg előtt - minderről Malek Miklós a Best magazinnak számolt be.

A meghívókat már hónapokkal ezelőtt kiküldték, hogy a nagy napon mindenki ott tudjon lenni. A világ minden tájáról érkeztek vendégek, így természetesen Magyarországról is.

- Nagyon boldog voltam amiatt, hogy ott tudott lenni az egész családom. A szüleim, a testvérem és az ő gyerekei is. Léna, az unokahúgom felelt a gyűrűkért, Mony unokahúgai lettek a koszorúslányok. Az egész nagyon emelkedett volt, megérintett mindenkit - emlékezett vissza.

Az egyébként sikeres íróként dolgozó Mony csodaszép, klasszikus ruhában mondta ki a boldogító igent: hosszas keresgélést előzte meg, hogy megtalálja a tökéletes darabot.

- De megérte a sok válogatás, gyönyörű menyasszonyom volt!

A lagzi is különleges volt, csak olyan zenék szóltak alatta, amelyeken Malek Miklós valamilyen formában dolgozott.

- És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-Dong. Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton.

A magyar énekes a Reggeliben vállalta fel, hogy meleg: úgy érezte, nem titkolózhat tovább

Szekér Gergő, akit a 2018-as X-Faktorban ismertük meg, azt mondta, úgy érzi, nem titkolózhat tovább.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük