Nyertes Zsuzsa szépségét 15 évvel fiatalabb húga is örökölte

Nyertes Zsuzsa és húga, Andrea megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa időnként együtt szerepel a kamerák előtt igézően szép lányával, a 26 éves Zsuzsóval, azt viszont csak kevesen tudják a hatvanéves színésznőről, hogy két húga is van, a 15 évvel fiatalabb Andrea és a hét évvel fiatalabb, Amerikában dolgozó Judit.

Ritka alkalom, amikor a nővérek mindhárman együtt vannak, és még ritkábban láthatóak együtt a kamerák előtt. Judit, a matematika szakos tanár a tengerentúlról érkezett haza, Andrea viszont Nyertes Zsuzsa közelében lakik, így gyakrabban van lehetősége arra, hogy legidősebb nővérével találkozzon.

Kapcsolatukról a FEM3 Café egyik adásában beszéltek, ahová mindhárman mustársárga és fekete színvilágú ruhában érkeztek - le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Zsuzsa és Andrea olyanok, mintha ikrek lennének.

Nyertes Zsuzsa és 15 évvel fiatalabb húga, Andrea nagyon hasonlítanak egymásra.
Nyertes Zsuzsa és 15 évvel fiatalabb húga, Andrea nagyon hasonlítanak egymásra.
Fotó: FEM3 Café

- Bár én csak egy gyermekkel, Zsuzsóval büszkélkedtetek, hadd dicsekedjek, hogy Judit húgomnak - aki harminc éve él Amerikában - három gyermeke van, Andikának pedig négy gyermeke, akik mind a szívem csücskei. Napi szinten beszélünk egymással Viberen, nagyon jó kapcsolatunk van egymással, de azt azért senki ne higgye, hogy gyerekkorunkban minden fenékig tejfel volt nálunk. Hétéves voltam, amikor Juditka megszületett, addig én voltam a család szeme fénye, és hirtelen jött valaki, aki letaszított engem a trónról. Harcos gyerekkorunk volt. Andika volt a kicsi, őt mindenki szerette, ő a mi angyalkánk a mai napig - árulta el a műsorban a színésznő, aki "első gyermekének" tekinti 15 évvel fiatalabb húgát, aki pedig félig anyukájaként néz a színésznőre.

- Mindig olyan volt, mintha félig az édesanyám lett volna. Voltak dolgok, amikben anyu nem volt olyan folyékony, Zsuzsa viszont elvitt helyekre, sok mindent elmesélt nekem. A korkülönbség számomra nagyon jó volt - árulta el Andrea még 2017-ben a Mokka egyik adásában.

Nyertes Zsuzsa húgai, Andrea és Judit.
Nyertes Zsuzsa húgai, Andrea és Judit.
Fotó: FEM3 Café

- Három nagyon különböző nő nőtt fel egyszerre, de nem voltak nagy súrlódások közöttünk. Nagy szeretetben nőttünk fel, a szüleink nagyon mély törődéssel vettek bennünket körül, szépen gondoskodtak rólunk. Nagyon szórakoztató volt Zsuzsival felnőni, mert ő otthon is ilyen, folyamatosan szerepel, sziporkázik, felejthetetlen utazásaink voltak például - mesélte még 2017-ben a FEM3 Café vendégeként Dr. Kardos Judit.

Ezt is szeretjük