Nézd meg Nyertes Zsuzsa húgát - Nem találod ki, Judit mivel foglalkozik

Nyertes Zsuzsa a húgával érkezett ma reggel a FEM3 Café stúdiójába.

Nyertes Zsuzsa húga
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ritka pillanatoknak lehettek szemtanúi ma délelőtt a FEM3 Café műsor nézői, a stúdióba ugyanis Nyertes Zsuzsa ritkán látott húgával, Judittal érkezett, aki mintegy 30 éve él már Amerikában, és évente általában csak egyszer látogat haza.

A beszélgetés során megtudhattuk, hogy összesen hárman vannak testvérek, Dr. Kardos Judit hét évvel fiatalabb az 58 éves színésznőnél, legkisebb húga, Andrea és közte pedig 14 év a korkülönbség.

- Három nagyon különböző nő nőtt fel egyszerre, de nem voltak nagy súrlódások közöttünk. Nagy szeretetben nőttünk fel, a szüleink nagyon mély törődéssel vettek bennünket körül, szépen gondoskodtak rólunk. Nagyon szórakoztató volt Zsuzsival felnőni, mert ő otthon is ilyen, folyamatosan szerepel, sziporkázik, felejthetetlen utazásaink voltak például - mesélte a FEM3 Café vendégeként Judit, aki ma már három gyermek édesanyja.

Nyertes Zsuzsa és húga, Dr. Kardos Judit.
Nyertes Zsuzsa és húga, Dr. Kardos Judit.
Fotó: FEM3/FEM3 Café

Kardos Judit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen matematika-filozófia szakán végzett, de emellett komolyzenével is foglalkozik. 1988 decemberében költözött Amerikába, ott ment férjhez, de nővérével a távolság ellenére is közeli kapcsolatban áll. A testvérpár kapcsolatát ugyanis a távolság sem nehezíti meg, rendszeresen beszélnek, és Nyertes Zsuzsa mindig a húgától kér tanácsot. Azt mondta, nagyon büszke rá, és folyton tanul tőle valami újat. Jól megértik egymást, annak ellenére, hogy eltérő az érdeklődésük.

- Szeretem Judit őszinte stílusát, és ahhoz képest, hogy matematikus, nagyon sok más dologban is járatos, sokat tud a párkapcsolatokról és a vallásokról. Olyan bölcs és okos a húgom, hogy most, amíg jöttünk idefele, megint tanultam tőle, pedig csak egy fél órát utaztunk együtt. Már megint másképpen állok a világhoz és az élethez. Állandóan tanulok tőle, úgyhogy ezért sajnálom, hogy ilyen messze van, mert lehet, hogy sokkal okosabb lennék, ha itt lenne - mondta büszkén testvéréről Nyertes Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa 58 évesen ilyen rövid szoknyába bújt - Még mindig bombázó

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük