Fésűs Nelly és Fluor Tomi is a Nyerő Párosban - Fotókon a 8 szerelmespár
Ez a nyolc sztárpár szerepel az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan indul az RTL Klubon a Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedő harmadik évada. A nézők már készülhetnek, nemsokára újra benépesül a villa, és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A sztárpárok próbatételeit idén egy játékmester Kabát Peti személyében még izgalmasabbá teszi.

A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa. Az már nem titok, hogy Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, A Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva, valamint Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya, Mészáros Petra pszichológus is nekivág a megmérettetésnek. 

Az RTL Klub ma délután megmutatta, kik alkotják a 2019-es Nyerő Páros maradék öt sztárpárját, kikkel lesz teljes a villa 8 ismert szerelmespárjának névsora. Képes összeállításunkban megnézheted az összes versenyzőt! 

Ezt is szeretjük