A Barátok közt színésznője mélyen kivágott ruhában állt a kamera elé
Fotók
Nyári Diánáról sejtelmesen nőies műtermi fotók készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Diánát a Barátok közt lázadó tinilányaként ismertük meg. A sorozat Holman Hannája nemrég egy eddig a nézők által nem ismert arcát mutatta Gelner Lórándnak, aki letisztult portrékat készített róla, melyek egyben sejtelmesen nőiesek is. A 20 éves színésznőt már fotósok és férfimagazinok is megkeresték azzal, hogy vetkőzzön le nekik, ám ő ezeket az ajánlatokat visszautasította.

- Nem mondom azt, hogy soha, de úgy gondolom, ha levetkőznék - főleg egy férfimagazinnak -, akkor később esetleg hozhat az élet egy olyan helyzetet, ahol ez kínos lenne, ahol hátrányba kerülnék emiatt. Emellett nem érzek arra késztetést, hogy ilyen módon mutassam meg magam - mesélte a Feminának.

Pedig Nyári Diának nem lenne rejtegetnivalója, meglátszik alakján, hogy rendszeresen sportol. Korábban szinkronúszó volt, nemrég pedig edzői képesítést szerzett, és bár a későbbiekben használni is szeretné, jelenleg inkább a színészi feladataira koncentrál.

- Énektanárhoz járok, hogy képezzem magam. Szeretnék színházban is játszani. Bár nézőként a drámákat és a prózai darabokat is nagyon szeretem, úgy vélem, a karakteremhez inkább a zenés darabok állnak közelebb - árulta el.

Nézd meg Nyári Dia fotóit, és tudj meg róla még több érdekességet!

A VIVA Comet 2014 sztárpárjai

Képeken a sztárpárok, akik tiszteletüket tették az idei Comet-gálán. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük