4 év után vége! A Barátok közt szexi színésznője szakított párjával
A részletek
Nyári Diána, a Barátok közt Hannája szakított párjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy és fél év után szakított párjával Nyári Diána, a Barátok közt Holman Hannája.

A bájos kislányból szexi nővé vált 19 éves színésznő cáfolta, hogy kapcsolata a 2013-as X-Faktorban megismert Tóth Marci miatt ment volna tönkre.

Négy év után szakítottak

A Bors december közepén azt állította, hogy az X-Faktor fináléja utáni bulin Nyári Dia közel került a tehetségkutató második adásában kiesett Tóth Marcihoz. Egyes szemtanúk azt állították, néhány csók is elcsattant, továbbá késő hajnalban a fiatalok együtt távoztak a partiról. Képeket, ahol felismerhetőek, azonban a lap nem tudott közölni illusztrációként.

A Barátok közt fiatal szereplője akkor azt nyilatkozta, a fiatal énekessel jó barátok, mint ahogy a többi x-faktoros versenyzővel is, akiket sorozatbeli kollégája, Bozsek Márk révén ismert meg.

A 19 éves sorozatszereplő azt is hozzátette, hogy barátjával, Dáviddal egy párt alkotnak. A jóképű fiatalemberrel október végén, a Barátok közt 15. születésnapi partiján is együtt mutatkozott, akkor szinte el sem hagyták egymás társaságát. A színésznő szexi ruháját elnézve nem is csoda, hogy a fiú nem kívánta egyedül hagyni szerelmét.

Nincs harmadik fél

A pár négy és fél év után, karácsony előtt aztán szakított egymással, ám Nyári Dia azt nyilatkozta, nem egy harmadik miatt lett vége kapcsolatuknak, hanem azért, mert belefásultak abba. 

- Nagyon jó viszonyt ápolunk azóta is, nincs bennünk harag, egyszerűen elfáradt ez a dolog kettőnk között, úgyhogy most így találtuk jobbnak - mondta a lány az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A kapcsolatot már csak azért sem szakították meg teljesen, mert az exe gyakran sétálni viszi közös kutyusukat.

- 15 éves voltam, amikor összejöttünk Dáviddal. Pont a kamasz éveim alatt sokat változtam, akkor kerültem be a sorozatba, az útjaink különböző irányba mentek. Ő Bécsbe ment ki dolgozni, én itt voltam Budapesten. Mi ugye mindketten győriek vagyunk, ott tudtunk találkozni, de igazából sajnos egyre kevesebbet, így mások lettek a célok mindkettőnk életében - magyarázta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük