Bugyi azért volt rajta! A Barátok közt színésznője merész fotókhoz állt modellt

Sejtelmesen nőies fotók készültek Nyári Diánáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Diát a Barátok közt Holman Hannájaként szerették meg a nézők. 2010 júniusában került az RTL Klub napi sorozatába. Tinilányként ismertük meg, a 21 éves színésznő mára vonzó nő lett, akiről nemrég sejtelmesen nőies, erotikus, mégis kifinomult fotók észültek.

Mielőtt bekerült a Barátok köztbe, már modellkedett, ám életének ez a része háttérbe szorult a forgatások miatt. Felkérések azonban a mai napig érkeznek hozzá, Gelner Lóránddal már háromszor dolgozott együtt.

- Nagyon érdekes arca van. Bár a sorozatot ritkán követem, rögtön megtetszett, ahogy az arcával játszik. Átéli azt, amit kérek tőle, és a munka igazából nem is munka, hanem szórakozás, mert megy a maga útján, nem kell megszakítani semmiféle instrukcióval - mesélte a fotós a Fókuszban. 

Van olyan felvétel, amin Dia ruha nélkül ül egy tollakkal teli kádban, egy másikon csak egy csipketakarót tart maga előtt. A képek láttán meg is indult a találgatás, vajon teljesen meztelenre vetkőzött-e, vagy sem.

- Van-e rajtam bugyi és fehérnemű, avagy sem? Szeretném kiemelni, hogy igen, van rajtam bugyi - árulta el a műsorban a színésznő.

Nézd meg a képeket, amelyeket Nyári Dia azért szeret, mert merészségük ellenére is nőiesek, kifinomultak, és nem közönségesek!

Főkép: RTL Klub/Klimszky Gábor.

Munkácsy Kata merész képeken

Munkácsy Katát a nagyközönség a Barátok közt szolid Bokros Lindájaként zárta a szívébe, aki még azt is fontolgatta, hogy apácának áll. A 21 éves színésznőt sokan első pillantásra talán fel sem ismerik azokon a merész felvételeken, amelyeket Gelner Lóránd készített róla.

Ezt is szeretjük