Cuki fotó! Növényi Norbert kisfia 5 hónaposan is igazi vasgyúró
Növényi Norbert nemrég az RTL Klub Reggeli műsorában büszkélkedett el Nándi nevű 5 hónapos kisfiával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy gyerkőc születése minden család életét megváltoztatja - ha már volt gyerek, azért, ha meg még nem volt, akkor azért.

Bár többnyire az édesanyák azok, akikre ilyenkor nagyobb felelősség hárul, azért ideális esetben a papák is részt vesznek a gyerkőc nevelésében - de gyakran az is elég, ha lefoglalják a kicsit, amíg a mami szusszan egyet.

Tündéri gyerkőc

Növényi Norbert egyebek között erről is mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában, hiszen alig hat hónappal ezelőtt született meg legkisebb porontya, Nándi. Az olimpiai bajnok birkózóból lett színész párjával, Szabó Krisztinával, no meg a 9 kilós, 74 centis - nem is olyan - csöppséggel jelent meg a stúdióban, és pillanatokon belül mindenki a picurra figyelt.

Nándi ugyanis izgett-mozgott, gügyögött, még Hujber Feri műsorvezetőt is teljesen elvarázsolta, aki nem is bírta ki, hogy ölbe ne kapja egy kicsit. Az 53 éves sztárapukának egyébként nem újdonság a gyermeknevelés, hiszen már van két nagyobb gyermeke.

Három gyermek édesapja

Ám míg lánya - aki most 27 éves - születésekor még huszonéves volt, és lazábban vette az életet, addig két fiánál már tevékenyen részt vállalt a babák körüli teendőkből, és a pelenkázástól sem riad vissza.

Növényi láthatóan teljesen odavan a piciért, úgy gondolja, minden nap gyönyörű, ha a kisfiával lehet, mert élvezet nézni, ahogy fejlődik a kis értelme. És bevallása szerint nincs is annál jobb érzés, mint amikor Nándinak egy hatalmas mosoly terül el az arcán, ha együtt játszanak.

És hogy mi lesz Nándival, ha nagy lesz? Bár a sztár természetesen szeretné, ha valamit sportolna, a legfontosabbnak mégis azt tartja, hogy fiacskája boldog és egészséges legyen, bármihez is fog.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük