Növényi Norbert 19 éves fiából sármos pasi lett - Fotókon a ritkán látott Norbi
Növényi Norbert fia ketrecharcos lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Növényi Norbert három gyermek büszke édesapja. A 34 éves Xénia és a 19 éves Norbi édesanyja az olimpiai bajnok, birkózó és pankrátor volt felesége. Jelenlegi párja, Krisztina egy fiúval ajándékozta meg, Nándor már kilencéves. Gyermekei közül idősebbik fia profi ketrecharcos lett.

Ilyen sármos Norbi

A 19 éves ifjabb Növényi Norbi nagyon jóképű férfi lett. A céljai szempontjából teljesen az édesapjára ütött, hozzá hasonlóan ő is sportoló lett. Már gyerekként is rengeteg sportban kipróbálta magát, kosárlabdázott, úszott, focizott, azonban az az álma, hogy az MMA legjobb harcosává váljon. Ezért sokat is tesz, ráadásul nagyon tehetséges, sorra nyeri a mérkőzéseket.

Áprilisban még az M4 Sport készített vele egy interjút, amelyben elmondta, hogy édesapjának rengeteget köszönhet, hiszen nagyon fontos leckéket tanított meg neki.

- Mindig azt mondta, kemény munka nélkül nincs győzelem, és azt is megtanultam kiskoromban, hogy célok nélkül nincs jövő. Márpedig egyre tisztábban látom a jövőmet, az MMA legnagyobb harcosa leszek. Ez nemcsak álom és duma, sokat teszek érte. Rengeteget edzem, és megpróbálok minden technikát elsajátítani, amit a London Shootfighters klubban az edzőm tanít - magyarázta.

Az ifjú sportoló már két éve Londonban él, a sportolás mellett tanul is, sporttudomány és üzletvitel szakon kitűnő eredményeket ér el.

-  Szeretek tanulni, és bár csak harcosként tudom magam elképzelni, minden, amit a londoni iskolában átadnak, hasznos lehet a sportolói karrierem során is - mesélte, majd hozzátette azt is, bár sokan azt hiszik, hogy ketrecharcosként csak összevissza kell csapkodni, ez egyáltalán nem így van, ehhez a sporthoz elengedhetetlen az intelligencia.

Ezt is szeretjük