Kiakadtak Nótár Mary rajongói - Az énekesnő a reggeli műsorban beszélt problémáiról

Nótár Mary klipjei a volt kiadója miatt nem elérhetőek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nótár Mary új albumot jelentetett meg 2018 végén Sorsunk Hídja címmel. A korongról megjelent egyik kislemezhez, a Raj Csajhoz videoklipet is forgatott, ám ezt letiltották a legnagyobb videómegosztó oldalon, a YouTube-on. Természetesen a hűséges rajongók kiakadtak emiatt, hiszen szeretnék látni az új számokhoz készült klipeket.

A mulatós zene királynője a FEM3 Café  tegnapi adásában magyarázta el, miért tűnt el több klipje a videómegosztóról.

- Nem nagyon örülök ennek, a rajongóim föl vannak háborodva emiatt. Én már két és fél éve konfliktusban vagyok a volt kiadómmal, azonnali hatállyal felbontottam velük 2016 szeptemberében a szerződésemet. Erről bírósági papírom van, hogy elfogadták, és tudomásul vették a felmondásom, illetve a gyakorlatban nincs köztünk együttműködés - kezdte a történetét a reggeli műsorban.

nótár mary
Fotó: FEM3 Café

A kiadó két év opciós jogra hivatkozott, ez röviden azt jelenti, hogy lényegében Nótár Mary dalai a kiadó tulajdonában állnak. Ám ez a két évre szóló jog 2018-ban lejárt. A másik pedig, hogy az énekesnő és ügyvédjei úgy látják, hogy a kiadó nem megfelelő módon rögzítette a jogi követeléseket a szerződéskötéskor.

- Ennek ellenére tavaly novemberben a Raj Csaj klipet, amibe egyébként nagy energiát és erőt fektettünk, és úgy gondolom, nagyon látványosra sikerült, letiltották 20 percen belül. Nem tudom, milyen okból történhet meg, hogy a másik embert megakadályozzuk, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy helyreálljon a rend.

Hozzátette, reméli, hogy rajongói minél előbb láthatják és hallhatják az új dalokat. Az énekesnőt hűséges követői is bátorítják, hogy álljon ki a dalaiért, rengeteg üzenetet kap Facebook-oldalán: "Hajrá Mary, ne hagyd magad, sok sikert", "biztos létezik olyan hely, ahol ezeket fel lehet jelenteni, ne hagyd magad szépség, te vagy a legjobb, vigyázz magadra ezekkel szemben, aggódom érted", "kitartás Mary", "szánalmas, amit művelnek, irigyek, ne foglalkozz velük", "Mary csak egy van, ha milliószor tiltják le a zenéid, sok-sok ember szívében ott szól majd" - fogalmazták a rajongók.

Friss fotókon a Dáridó sztárjai

Emlékszel Márióra, Csocseszre vagy Komonyi Zsuzsira? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dáridó sztárjai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük