Gáspár Bea lebuktatta az X-Faktor mentorát - Kikotyogta titkát az esti műsorban
Gáspár Bea elárulta, mit művelt Gáspár Laci a sminkszobában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea kikotyogta Gáspár Laci titkát az RTL Klub Gyertek át! című műsorában, amikor a Konyhafőnök-séfeknek azt kellett eldönteniük, jelenhetett-e meg a Sebestyén Balázs által elmondott szalagcím az adott sztárról. 

"Évek óta küzd az izzadással Gáspár Laci" - a Konyhafőnök sztárjainak erről a mondatról kellett eldönteniük, jelent-e meg ilyen címmel az X-Faktor mentoráról cikk. 

gaspar-bea
Fotó: RTL Klub/Gyertek át!

- Hajszárítóval most a sminkben kicsit nyomatta. Lehet, hogy jelent meg ilyen cikk valahol - árulta el Gáspár Bea a Gyertek át! című műsorban, mutatva, hogy az énekes a hónalját szárítgatta a sminkszobában. 

- Á, nem hiszem, hogy felvállalja - jelentette ki Sárközi Ákos, akinek kiderült, igaza van, nem jelent meg ilyen címmel cikk Gáspár Laciról. 

gaspar-laci
Fotó: RTL Klub/Gyertek át!

- Mit beszélsz? Hol izzadnék? Nézd már, tiszta vékony vagyok. Amikor kövérebb voltam, izzadtam - magyarázkodott a 39 éves sztár. 

Való igaz, hogy volt idő, amikor Gáspár Lacira felszaladtak a plusz kilók. 2017-ben aztán 23 kilót sikerült leadnia. Azóta is odafigyel az egészséges táplálkozásra, valamint az edzőtermet is rendszeresen látogatja, így nemcsak karcsúbb, hanem izmosabb is lett. Az RTL Klub tavalyi, Nyerő Páros című műsorában is láthatták a nézők, hogy az énekes még a reality forgatási napjait is súlyzózással kezdte a villában. 

Gáspár Laci 2009-ben és 2019-ben

Gáspár Lacinak 2009-ben még óriási sörhasa volt. Tíz évvel ezelőtti külsejéhez képest ma már tényleg olyan, mint Rambo, az akcióhős, akihez szereti magát hasonlítgatni. Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson esett át az énekes az elmúlt években.

Ezt is szeretjük