Milliárdos exe tartja el az RTL Klub egykori műsorvezetőjét! Elmesélte, hogyan él
Czifra Noémi, vagyis Nóci rég nincs képernyőn, de nem nélkülöz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czifra Noémi, vagyis Nóci, az RTL Klub egykori műsorvezetőjére 2002-ben a Való Világgal vált ismertté.

A 39 éves sztár már évek óta visszavonultan él, öt éve tévét sem néz, és rádiót sem hallgat.

Milliárdos exe tartja el

Nóci az utóbbi években bírósági ügyével és soványságával került az újságok címlapjára, de a Story magazinnak adott interjújában azt állította, a pletykákkal ellentétben remekül érzi magát.

Amiatt sem kell aggódnia senkinek, hogy miből él. Kilencéves Zsombor fia édesapjával ugyan már nincsenek együtt, három év után a férfi beleszeretett egy másik nőbe, de a kapcsolatuk máig jó maradt. Nóci a születése óta egyedül neveli a kisfiukat, de a milliárdos apa anyagilag mindenben támogatja őket. Ennek köszönhetően az egykori tévés könyvírásra fordítja idejét.

"Szerencsére megengedhetem magamnak, hogy ne dolgozzak, és felsőbbrendű dolgokkal foglalkozzak, mert jó embernek szültem gyereket, aki a különélésünk ellenére nagyvonalúan támogat minket. Így papírra vethetem a gondolataimat, hogy majd egy könyvben átadhassam ezt az óriási kincset mindazoknak, akik már elég érettek hozzá..." - nyilatkozta a magazin újságírójának.

Czifra Noémi azt is mondta, hogy jól érzi magát a bőrében, még akkor is, ha az év elején sokan meglepődtek, milyen sápadtan jelent meg az RTL II képernyőjén. Képes összeállításunkban januári fotóját is megnézheted!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük