Németh Lajos bakija a TV2-n: a műsorvezető próbálta menteni a helyzetet

Németh Lajos pályája során talán ez volt a legemlékezetesebb baki.

nemeth-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajos hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb időjósa, 1975 és 2007 között az Országos Meteorológiai Szolgálat Központi Előrejelző Intézet rövidtávú előrejelző osztályának munkatársa, azóta osztályvezetője. 

Arca és hangja a TV2-ről lehet ismerős, ezen a csatornán ismertette a várható időjárást az elmúlt két és fél évtizedben. 

Németh Lajos bakija 

A TV2 1997. október 4-én kezdte meg működését, vagyis 2022 őszén immár 25 éves. Ebből az alkalomból visszaemlékező show-n elevenítették fel az emlékezetes pillanatokat. 

Albert Györgyi vezette akkor a reggeli adást.
Albert Györgyi vezette akkor a reggeli adást.
Fotó: TV2

Az egyik bejátszásban Németh Lajos karrierjének egyik legnagyobb bakiját mutatták be, azt a reggelt, amikor az időjós a hangja nélkül került adásba. A reggeli műsor akkori háziasszonya, Albert Györgyi mindent megtett, hogy megoldja a helyzetet, ez többé-kevésbé sikerült is neki. 

- Németh Lajost önök láthatják, de még nem hallhatják. Semmi baj, ez lesz másképp is. Na, mostan mi van? Az ország északkeleti részén 4 fok lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, remélem. Budapesten 8, délnyugaton ismét 4 fok - próbálta menteni a menthetőt a bejátszásban Albert Györgyi. 

A régi felvételen jót derültek a visszaemlékező show-ban, Tilla pedig kifaggatta a történtekről Németh Lajost. 

- Ugye, nem volt hangod itt. Volt tényleg egy is káosz. Te ezt hogy reagáltad akkor le? - kérdezte Tilla. 

Németh Lajosnak nem volt hangja.
Németh Lajosnak nem volt hangja.
Fotó: TV2

- A Meteorológiai Szolgálat székháza és a Róna utca közötti távolságot a hang nagyon lassan tette meg. Magam is meglepődtem, hogy nem hallanak. Igaz, én nem tudtam, úgyhogy mondtam - mesélte nevetve Németh Lajos, akinek jó élmény volt visszanéznie a bakiparádét. 

Nézd meg Szellő István és Erős Antónia emlékezetes híradós szereplését!

Szellő István úgy köszönt el az RTL Híradóban, hogy azon a mellette ülő Erős Antónia szeme is elkerekedett. Azóta számtalan cikk született róla, a nézők díjazták, sokan írták, hogy imádják a híradós humorát. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük