Németh Kristóf másfél hónapos kisfia először címlapon: Olivér tündéri édesanyja karjában

Németh Kristóf augusztusban lett háromgyermekes apuka. Felesége ekkor hozta a világra legkisebb fiát, Olivért.

pnemeth-kristof

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf három gyermek büszke édesapja: előző házasságából született Lóci, aki már 15 éves. Jelenlegi feleségével, Zitával 2019-ben született meg fiuk, Levente, aki hamarosan a negyedik életévét is betölti.

Augusztusban ismét örömhírt jelentettek be feleségével: ekkor született meg második közös gyermekük. A kis Olivért először láthattuk a címlapon.

Németh Kristóf kisfiával a címlapon

A színész interjút adott a Story Magazinnak, amelyben kisfiuk születéséről és életükről is mesélt. A kis Olivér nagyon édes volt édesanyja kezében, a ritka címlapfotón nem lehet nem mosolyra fakadni. Németh Kristóf és felesége jelenleg Szentendrén élik az életüket, ahol mindenki kényelme és boldogsága biztosított. Igyekszenek minél több időt tölteni egymással annak ellenére, hogy újszülött kisfiukkal rengeteg a teendő.

- Féltem tőle, hogy esetleg nem így lesz, de ekkora harmónia soha nem volt közöttünk Kristóffal, mint most. Pedig Olivér születése után elköszöntünk egymástól: „Szia, majd két év múlva újra találkozunk.” Ennek ellenére megmaradt a fix esti programunk: tíz óra és éjfél között még kiülünk a teraszra beszélgetni, vagy megnézünk egy filmet kettesben.

A színész rutinos apuka, a nyáron "gyesre" ment, hogy a kicsivel és feleségével tudjon lenni a mindennapok során, azonban ősztől ismét belevágott a színház izgalmas világába és a tevékeny hétköznapokba.

- Most kezdek visszatérni a munka világába. Idén azonban jóval kevesebb szereplést vállalok, cserébe több lesz az üzleti munka, ami azt jelenti, hogy inkább irányító producerként veszek részt a színház életében. Így próbálok minél több időt a családommal lenni.

Szinetár Dóra kisfia

Szinetár Dóra friss videót töltött fel az oldalára. A felvétel nem akármilyen apropóból készült: Benji hatodik születésnapján vette fel.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük