Németh Kristóf felesége bikiniben: Zita alakja, akár egy manökené

Németh Kristóf és családja a Balatonon pihen. A sorozatsztár vízibiciklizés közben készített fotót csinos feleségéről.

németh-kristóf-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf feleségét bikiniben még sosem láthattuk. A színész és családja a Balatonnál töltődik fel, a siófoki strandon a vízibiciklizést is kipróbálták, ekkor készült róluk fotó.

A Keresztanyu Bárány Jóskája igazán aktív az Instagramon, nincs nap, hogy ne posztolna valamit. Az oldaláról tudhatjuk, a sorozat negyedik évadának forgatása javában zajlik, jó pár kulisszák mögött készült fotót közzétett az elmúlt hetekben.

Németh Kristóf felesége bikiniben

A rengeteg munka mellett azért a pihenésre is jut ideje: feleségével és kisfiukkal a magyar tengernél nyaralnak. A strandon készült fotójukon látszik, mennyire jól érzik magukat, illetve az is szembetűnő, hogy Zitának olyan karcsú az alakja, mint egy manökené.

A sztárfeleség a fotón fehér kétrészesben integet a vízi járgány csúszdájáról, miközben gyerkőcük, Levente karúszókkal ül az egyik kormánynál. A sorozatsztár frappáns szöveggel osztotta meg a felvételt. Azt írta hozzá: "Ein, zwei, polizei" - utalva ezzel a vízibicikli rendőrautómintájára.

Ördög Nóra fürdőruhában: Insta vs valóság

Ördög Nóra és családja márciusban az Egyesült Arab Emírségek felé vette az irányt. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában is posztolt magáról képet, amit a férje készített róla. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot is vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük