A Kontroll sztárja, Nagy Zsolt félmeztelenül is szédítően szexi
Ha a szerep megkívánja, Nagy Zsolt megszabadul ruháitól, izmos testében gyönyörködhetnek a nézők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Zsolt neve talán nem cseng túl ismerősen a nagyközönség számára, pedig jóképű színészünk rengetegszer bizonyította már rátermettségét, a filmvásznon és a színpadon egyaránt.

Első nagyjátékfilmjében, az Új élet című francia művészfilmben rögtön főszerepet kapott, és bár a hazai mozikba nem jutott el a film, a 2000-es Titanic Filmfesztiválon itthon is bemutatták.

Nem szégyellős

Az ezredforduló óta számos magyar moziban is láthattuk, többek között a 2003-as Kontrollban és az egy évvel későbbi Szezonban, de szerepet kapott a nagysikerű Csak szex és más semmiben is.

Kitűnő színészi játéka mellett kidolgozott felsőtestében is többször gyönyörködhettek már rajongói.

Ruháitól már első filmjében is megszabadult, de pucérkodott a Panelben és a Zuhanórepülésben is - utóbbiban nyújtott alakításáért Európa kilenc legígéretesebb fiatal színésztehetsége közé választották.

Othello szerepében

A meztelenkedéstől a színpadon sem riad vissza.

Az Eszenyi Enikő rendezte Othellóban szinte végig felső nélkül játszott, a szerep kedvéért sokat edzett - az eredményről meggyőződhetett a közönség.

Nagy Zsoltot legutóbb a Team Building című játékfilmben láthattuk, legközelebb pedig a Víkend című thrillerben találkozhatunk vele, a forgatások nyár végén kezdődnek.

Ezt is szeretjük