"Erre nem mindenki képes" A Csillag születik műsorvezetője őszintén mesélt a karrierjéről
Nagy Sanyi a Reflektor riporterének nyilatkozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára nem egy ember csodálkozva vette tudomásul a hírt, miszerint a Csillag születik 3 műsorvezetője - Ördög Nóri mellett - egy bizonyos Nagy Sanyi lesz, aki viszont nem tévesztendő össze az Adagio egykori énekesével.

Persze aztán kiderült, a nézők azért különböző helyekről ismerhetik a szegedi sármőrt, hiszen Sanyi 18 éves kora óta - kisebb-nagyobb megszakításokkal - a televíziózásban dolgozik.

Mint nemrégiben a Reflektor riportjában elmondta, szülővárosának ifjúsági tévéjénél került először kapcsolatba a műfajjal - az ott elvégzett tanfolyam jó alap volt a későbbiekhez.

Több tévénél megfordult

Az érettségi után egy barátjának köszönhetően jutott be az akkori közszolgálati tévébe, ahol gyakornokként dolgozott - és rájött, hogy jól érzi magát ebben a közegben.

Sanyira jellemző, hogy világéletében igyekezett megragadni a kínálkozó lehetőségeket, amik aztán előrevitték az úton. 1998 környékén már a Z+-nál dolgozott, amikor a távozó Vadon Jani helyére egy új arcot kerestek, és ő éppen kapóra jött.

- Kérdeztem, nem baj, hogy én egy teljesen más karakter vagyok? És nekem egy ilyen rockzenei műsort kellene vezetnem? Hát nem volt más választásom - ismerte el.

Mindenesetre a zenetévés munka során is rengeteg tapasztalatot szerzett - egy dolgot azonban egyáltalán nem szeretett benne: hogy az ország Alexként ismerte.

Nem Alex, hanem Sanyi

- Sajnos az ember néha olyan helyzetbe kerül, hogy kénytelen elvállalni dolgokat, ez ilyen volt. Gyűlöltem, hogy egy tudathasadásos állapotot idézett elő, mert Alexnek szólított rengeteg ismeretlen ember, akik viszont ismertek engem. De szerintem  ezt már levetkőztem, és felejtsük is el egyszer és mindenkorra - hangsúlyozta Nagy Sanyi.

Később aztán megfordult az RTL Klub több műsorában - Találkozások, Reggeli, Ötletház -, majd egy időre eltűnt a képernyőről, és nyitott egy klubkocsmát.

Hamarosan azonban ismét teljes életnagyságban találkozhatnak vele a rajongói, hiszen április 2-án indul a Csillag születik 3, amire már nagyon készül - lélekben is.

- A CSISZ-szel kapcsolatban tagadhatatlan az, hogy ha már megjött a felkérés, és érdemesnek találtak erre a munkára, akkor el tudjam fojtani azt a félelmemet, ami az élő műsorvezetéssel kapcsolatos. Ez egy nagyon rajtra kész, koncentrált embert kíván, akárki nem tudja megcsinálni. De úgy vélem, sok olyan ember van ebben az országban, aki erre képes, viszont rám esett a választás, és ennek a feladatnak igyekszem maximálisan megfelelni - mondta a Reflektor riporterének.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük