Meglepő fordulat! Ez a jóképű pasi lesz a Csillag születik3 új műsorvezetője

Ördög Nóri mellett

Nagy Sanyi korábban több műsorban is kipróbálta már magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokan úgy gondolhatták, hogy a Csillag születik 3-ban, csakúgy, mint az X-Faktorban, bizonyára Sebestyén Balázs lesz Ördög Nóri műsorvezető-partnere, a csatornánál másképp döntöttek.

Ennek értelmében pedig nem mást, mint Nagy Sanyit láthatják majd a nézők a tehetségkutató újabb szériájában.

Az első élő műsora lesz

A 34 éves televíziós végigjárta a ranglétrát a televíziózásban: dolgozott a Z+ zenecsatornán, a Magyar Televízió Napközi című műsoránál, de az RTL Klub Reggelijében is.

Ám kétségtelen, hogy a szombat esti, élő szórakoztató show-nak először lesz a házigazdája.

- Nagyon örültem neki, hogy rám esett a választás, nagyon fontos nekem ez a felkérés, hiszen meg lehet mutatni - a szélsőségek feltérképezése mellett -, hogy milyen egyéniségek és tehetségek jelentkeztek a műsorba - mesélte a jóképű tévés.

Mint bevallotta, az is szempont volt, amikor igent mondott az RTL Klub vezetőségének, hogy így legalább lehetősége lesz arra, hogy az előadásokon túl megmutassa az embert is, aki egy produkció mögött rejtőzik.

Színész is lehetett volna

Nagy Sanyi azt is elmesélte az RTL Klubnak, hogy korábban megfordult a fejében a színészet is lehetséges pályaként. De 16 éves korában belecsöppent a televíziózásba a szegedi ifjúsági tévének köszönhetően, és teljesen elvarázsolta az egész.

- Ott annyit tanultam a szakmáról, mint utána sehol másutt. Akkor dőlt el, hogy a televíziós pályát választom, a színészkedés megmaradt álomnak.

Érdekesség, hogy bár Ördög Nórival mindketten Szeged környékéről származnak, mindössze egy hete mutatkoztak be egymásnak.

Az 1976-os Nagy Sanyi egyébként elvégezte a Korda Sándor Filmproduceri Akadémiát, de inkább maradt műsorvezető és szerkesztő, hiszen lételeme a beszélgetés, az emberek megismerése. A zene fontos számára, barátaival gyakran zenél, de csakis önmaga és a többiek szórakoztatására, továbbá szenvedélyesen gyűjti a hangszereket.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük