44 évesen is szikrázóan szép Nagy-Kálózy Eszter

Nagy-Kálózy Eszterről az ember alig hinné, hogy három gyermeket szült, hiszen negyvenen túl is úgy ragyog, mint húszévesen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy-Kálózy Eszter nem vezet műsort, és népszerű romantikus filmekben sem bukkant fel mostanában, mégis sokan ismerik hazánk egyik tehetséges színésznőjeként.

Ugyanúgy ragyog, mint ifjú színésznőként

Ám hogy a Jászai-díjjal is elismert sztár időközben három gyermeket is felnevelt férje, Rudolf Péter oldalán, az talán még azoknak is meglepő, akik valójában tudták, hogy édesanya.

Szép, mint fiatalon

Nem véletlenül, hiszen a 44 éves színésznő még most is ugyanolyan törékeny szépség, mint volt húsz évvel ezelőtt, és egész egyszerűen nehéz elhinni, hogy nagyobbik lánya, Flóra már 22 éves. Hát még, hogy mellette ott van a 19 éves Olivér és a 16 éves Szonja.

Természetesen mint másnak, neki is szakmai és magánéleti kompromisszumokat kellett kötnie, hogy színészként és családanyaként is helyt tudjon állni összeroppanás nélkül. De szerencsére mind párja, mind pedig a nagyszülők a segítségükre voltak. Azt azonban több helyütt is kiemelte, a gyermekek érdekei voltak az elsődlegesek, minden más csak azután jött.

Mint az Fn.hu-nak adott korábbi interjújában elmesélte, élete legnagyobb teljesítményének Flórát, Olivért és Szonját tartja, akik az idő múlásával egyre jobban kitöltik az életét, és úgy érzi, mellettük még a korábbi ambíciói is kezdenek elhalványulni.

Első a család

- Amikor elkezdek dolgozni, akkor a munkám nagyon fontos, és rendkívül koncentráltan dolgozom, de egyébként egyértelműen a gyermekeimre vagyok a legbüszkébb - hangsúlyozta.

Szerencsére azért az anyaság, főként most, hogy lassan mindhárom utód a felnőttkorba lép, nem tölti ki a mindennapjait. Ám a férjével talán minden eddiginél több időt tölt együtt, és nem csak otthon. A szépséges színésznő ugyanis jelenleg több darabban is együtt játszik Rudolf Péterrel - a Centrál Színház műsorán lévő És Rómeó és Júlia ráadásul már több mint 300 előadást ért meg!

Akik azonban a moziban szeretnék viszontlátni kedvencüket, azok Makk Károly Így, ahogy vagytok című filmjére váltsanak jegyet, melyben Nagy-Kálózy Eszter egyebek közt olyan ismert magyar színészek társaságában bukkan fel, mint Cserhalmi György, Törőcsik Mari, Csányi Sándor és Fenyő Iván.

Ezt is szeretjük