Ezt még te sem gondoltad volna Nagy Feróról
Titkairól mesélt a mentor
Nagy Feró, az X-Faktor mentora a napokban olyan titkait árulta el, amit a családján kívül más nem tudott róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt hiszik, ha valaki több évtizede él a reflektorfényben, annak nem igazán maradnak titkai a nagyközönség előtt.

Ehhez jön még, hogy a sztár rajongói olyan tulajdonságokkal is felruházzák kedvencüket, amelyek a karakteréből fakad. Nagy Ferót például bizonyára többen képzelik arrogáns, nagyszájú rockernek, aki magányosan, a szabadságot élvezve érzi csak jól magát, utál öltönyt húzni, és ódzkodik mindentől, ami modern.

27 éve házas

Való igaz, a nemzet csótánya tényleg nem szereti a formális ruhadarabot, ezzel szemben 27 éve él házasságban, és - ahogy az RTL Klub riporterének elárulta - imádja a mobiltelefonokat, különféle készülékekből van neki vagy 10-15 darab, bár azt nem is igazán tudja, mi szüksége ennyire.

Persze azt sem tagadja, szereti a régi dolgokat: öreg rádiókat gyűjt, sőt, amikor ideje engedi, az eredetileg üzemmérnöki diplomával bíró sztár még javítgatja is őket, legjobb tudása szerint.

Meglepő titkok

És hogy milyen titkairól lebbentette fel a fátylat Nagy Feró? Nos, kiderült, a világból is ki lehet kergetni a szilvás gombóccal és a hideg gyümölcslevessel, de arra is nagyon kényes, ha szomjoltásra nem áll a rendelkezésére jól behűtött, szénsavmentes víz.

Merthogy a pálinkát bármennyire is szereti, azért mégsem ihatja azt állandóan! Főleg, ha kedvenc sportjával, a focival foglalatoskodik, amire még a nagy hajtás közepette is igyekszik időt szakítani.

Emellett megtudhattuk azt is, nehezen viseli a nyári hőséget: ilyenkor meztelenül mászkál a lakásban, bár ezt a gyermekei nem igazán díjazzák. Ám kedvenc évszaka kétségtelenül a tél, mint mondta, nyaralni is a leghidegebb évszakban ideális.

Végezetül elárulta, ugyan zenészként és rádiósként ismeri az ország, de egyszer két hétig egy szemétbányában dolgozott. Hogy pontosan mi volt a dolga, arról nem szól a fáma, mindenesetre jól megfizették érte, mesélte az X-Faktor mentora.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük