Válni készül a sármos magyar színész? Meglepő vallomást tett a kamerák előtt
Nagy Ervin a kamerák előtt vallotta be, sokszor gondol a válásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervinért rajonganak a nők, ám mint mondta, ő mostanában senki mást nem vesz észre, csak a kislányát, akivel minden szabad idejét igyekszik együtt tölteni.

A színész imázsa is teljesen átalakult azóta, hogy gyermeke született, mostanában pedig egyre több apasággal kapcsolatos szerep is megtalálja őt.

Minden idejét Lolával tölti

Nagy Ervin a próbák közötti szünetben is leggyakrabban a kislányával játszik egy parkban. Úgy véli, nem az a fontos, hogy az ember sokat legyen a gyermekével, hiszen számos olyan szülőt lát, aki a homokozó szélén ülve a telefonját nyomogatja.

Szerinte sokkal inkább az a lényeg, hogy minőségi időt töltsenek el együtt, még ha az csak egy-két óra is.

Olyankor ő is kúszik-mászik a homokozóban, vagy éppen kalózosat játszik a hároméves Lolával. Mint mondta, amikor vele van, minden megszűnik, és úgy látja, ezt tudják is tolerálni az emberek és a főnökei.

A színész egy évig színpadi munkáját is háttérbe szorította, hogy intenzívebben lehessen a kislányával. Előtte keményen dolgozott, hogy kivívhassa magának azt a státuszt, melynek révén később lazábbra veheti a munkahelyi kötelékeket.

Mint mondta, a színházban azért tudják, hogy rá lehet számítani, és hogy kamatostul vissza fogják kapni a neki tett engedményeket.

A válásra gondol

Az életbeli tapasztalatait pedig tudja kamatoztatni a színpadon is, mostanában egyre több apasággal összefüggő szerep találja meg. Ezt ő egyáltalán nem bánja, mint mondta, 36 évesen már nem játszhat fiatal szívtiprókat, nem tartaná túl hitelesnek, így elérkezett az idő egy karakterugrásra.

A Kramer kontra Kramerben például az édesapát alakítja, akitől elveszik a gyerekeit. A színész elárulta, ekkor arra gondol, hogy ő is válni készül, és el kell szakadnia a gyermekétől - ezt a fájdalmat tudja közvetíteni a közönség felé.Fotók: Éva magazin, TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük