Nagy Zsolt színész öt gyerek apja: a legnagyobb 19, a legkisebb egyéves
Nagy Zsoltnak előző házasságából három gyermeke született, felesége, Orlai Kata pedig egy kisfiúval és egy kislánnyal ajándékozta meg.

nagy-zsolt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Zsolt rajongásig imádja gyerekeit, ám munkájából adódóan nem tud velük annyi időt tölteni, mint amennyit szeretne. 

A színész öt gyerkőc büszke édesapja: előző házasságából született fiai 19, 16 és 14 évesek. Felesége, a kurátorként dolgozó Oltai Kata két csemetével ajándékozta meg. Janika fiuk hét-, Mari lányuk egyéves.

Nagy Zsolt gyerekei

Nagy Zsolt közel három évtizede játszik színpadon: karrierjét a Békés Megyei Jókai Színházban kezdte, azóta olyan sorozatokban és filmekben ismerhette meg a közönség, mit a Mellékhatás vagy a Drakulics elvtárs. Rengeteget forgat, és színházi darabokban játszik, a magánéletét és a munkát pedig van, hogy nehezen tudja összeegyeztetni.

Nagy Zsolt és felesége, Oltai Kata az Életünk története című műsorban.
Nagy Zsolt és felesége, Oltai Kata az Életünk története című műsorban.
Fotó: RTL Klub/Életünk története

- Szenvedek attól, hogy apaként a saját elvárásaimnak sem tudok megfelelni. A munkám, amit imádok, nehezen összeegyeztethető a magánélettel. Szeretnék ott lenni a fürdetésnél, együtt elkészíteni a házi feladatot, esti mesét mondani, de nem lehet, mert olyankor másoknak mesélek - ecsetelte a Hot! magazinnak.

Bár gyerekként magával ragadta a színészet, nem örülne, ha a családjából bárki ezt a hivatást választaná. Szerinte szakmájával borítékolható a zűrzavaros élet.

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislányát eddig még nem nagyon láthattuk. A színésznő mutatta meg, mennyit nőtt Flóra: anya-lánya képet tett közzé az Instagram-oldalán.

Cover-fotó: RTL Klub/Mellékhatás

Ezt is szeretjük