Kiderült, miért szakított a csinos műsorvezető Király Viktorral
Nagy Réka a tegnap esti Micsoda Nők! című műsorban mesélt a kapcsolatukról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február közepén mindenkit meglepett a hír, miszerint a TV2 műsorvezetője, Nagy Réka és Király Viktor fél év után szakítottak. A szőke szépség akkor annyit mondott, hogy papíron minden tökéletesen működhetett volna közöttük, de a valóságban mégsem így volt. Mindketten rengeteg sérelmet hoztak magukkal a múltjukból, máshol tartott az életük, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

Réka a Micsoda Nők! című műsorban most elárulta, a szakításhoz az is hozzájárult, hogy a bizalom sem volt meg tökéletesen a kapcsolatukban.

Előfordult, hogy az énekes letagadta, hogy elment a barátaival bulizni, néhány jóakaró pedig értesítette erről Rékát, aki nem értette a helyzetet.

- Én pont egy olyan lány vagyok, akivel ezeket nagyon könnyen meg lehet beszélni. Azt tanultam, hogy a kölcsönös szabadságot meg kell adni. Az ilyen esetek pont azt erősítik, hogy a bizalom nem fog kialakulni, ha már az elején ilyenekkel el van rontva. Kellett egy-két dolgot kérdeznem, meg is lepődött, kellemetlen volt ez a beszélgetés. Megbeszéltük, hogy tiszta lapokkal indulunk, aztán mégsem sikerült - mesélte a 26 éves sztár.

Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

A 2016-os Comet-gála sztárpárjai

Nézd meg, kik voltak azok a hazai sztárpárok, akik megjelentek az idei díjkiosztón!

Ezt is szeretjük