A TV2 műsorvezetője szakított párjával - A Mokkában árulta el, hogy miért
Nagy Réka és Király Viktor a reggeli műsorban meséltek a szakításról.

nagykep?cikkid=169835&kep=nagy-reka-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már be is mutatták egymást a családjuknak, fél év után szakított Nagy Réka és Király Viktor. Január közepe óta nincsenek együtt, de először a Mokka ma reggeli adásában beszéltek arról, miért mentek szét - a műsorvezető a stúdióban, az énekes New York-ból bejelentkezve.

- Nem feltétlenül alakul úgy minden randi, hogy az egy életen át tartó szerelem lesz. Mi beláttuk azt, hogy nagyon szeretjük egymást, én nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Viktort, egy fantasztikus ember, de mégis úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább - mondta a szőke sztár.

- Semmilyen drámai dolog nem történt, nem volt harmadik a képben. Papíron minden tökéletesen működött volna, de a valóságban valahogy mégsem. Talán nem ott tartunk az életünkben, és rengeteg sérelmünk van a múltból, biztos ez is közrejátszott - mondta az okokról.

Nagy Réka modell, aki az Aranyélet című HBO sorozat első évadában színésznőként is bemutatkozott, 2016 nyarán lett a TV2 műsorvezetője. A csatornánál ismerkedtek meg és kerültek közel egymáshoz az énekessel: Réka a Star Academy háttérműsorát vezette, Viktor a műsor egyik zsűritagja volt. Kapcsolatukra tavaly októberben derült fény. Szerelmespárként a novemberi Comet-gálán jelentek meg először.

Fotó: TV2/Mokka

A 2016-os Comet-gála sztárpárjai

Nézd meg, kik voltak azok a hazai sztárpárok, akik megjelentek az idei díjkiosztón!


 

Ezt is szeretjük