Nagy Ervin 69 évesen is ilyen sármos pasi lesz - Borbély Alexandra igazi díva mellette
Nagy Ervin és Borbély Alexandra így alakultak át az RTL Klub Életünk története című műsorában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra négy éve alkotnak egy párt, a színész, producer tavaly novemberben jegyezte el a tíz évvel fiatalabb színésznőt. 

Az RTL Klub Életünk története című műsorában az is kiderült, hogy idén nyáron össze is házasodtak volna, de a világjárvány nem kedvezett az esküvőknek és a lakodalmaknak, így elhalasztották. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra idősen

A jövőjüket együtt képzelik el, közös gyermekeket is szeretnének, Borbély Alexandra számára az anyaság fontosabb, mint a karrier. Miután a műsor maszkmesterei 25 évet öregítettek rajtuk, Friderikusz Sándornak azt is elárulta, remélhetőleg 59 éves korára már lesz egy 21-23 éves gyermeke. Abban mindketten megegyeztek, hogy a másikat 25 év után is vonzónak találják. A 44 éves színész a párja és Friderikusz szerint is sármos lesz 69 évesen is.

- Te, hát ki ez a sármos őrült?! Azért eljössz még velem golfozni. Én örülnék neki, ha néminemű Hemingway-s vonás lenne bennem, amikor megöregszem - vallotta be Nagy Ervin, amikor belenézett a tükörbe. 

Kíváncsi vagy, hogyan öregítettek Nagy Ervinen és Borbély Alexandrán a maszkmesterek 25, illetve plusz 20, vagyis összesen 45 évet?  

Ezt is szeretjük