Esküvő helyett szakítás! A magyar színésznő 3 év után költözött el szerelmétől
A Jóban Rosszban színésznője érezte, nem mennek jól a dolgok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban színésznője, Nagy Adri és párja, Heilig Tamás három és fél év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A 28 éves színésznő egy ideje azt érezte, hogy más mederben folyik az életük, így közös megegyezéssel vetettek véget a kapcsolatuknak.

- Tudom, pocsék indok a munkára fogni a szakítást, de nálunk ez volt a fő probléma. Tomi este, éjjel dolgozott, én nappal forgattam, így otthon váltottuk egymást. Nem voltak meg azok a közös élmények, amelyek egy kapcsolat fenntartásához szükségesek - nyilatkozta a Story magazinnak a sorozat Bettyje, aki korábban nem tagadta, szívesen mondott volna igent kedvesének.

Fotók: Fem3 Café, Facebook/Nagy Adri

A magyar színésznő váratlanul szakított a vőlegényével

Nem Muri Enikő az egyetlen, aki már az esküvőre készült, amikor szakított párjával. Nézd meg a többieket is!

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük