Nádai Anikót rendszeresen összekeverik híres barátnőjével - Szerinted is hasonlítanak?
Nádai Anikó és Horváth Gréta közös szelfijükön olyanok, mint két tojás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

„Madarat tolláról, embert barátjáról” - szól a mondás, amely szerint sok mindent meg lehet állapítani az emberről a barátai alapján. A legjobb barátnőinkkel általában megegyezik a világról alkotott képünk, nagyjából azonos az ízlésünk, és a kedvenc dolgainkban is osztozunk. Ám vannak olyanok, akik nem csak személyiségükben tükrözik egymást, hanem külsőre is.

Nádai Anikó és Horváth Gréta a rajongóik szerint az utóbbi csapatot erősítik. A közös szelfijeik melletti hozzászólások között gyakran találkozhatunk olyannal, amely azt taglalja, mennyire hasonlítanak.

Nádai Anikó és Horváth Gréta közös fotója

Nem véletlenül mondják rájuk, hogy akár ikrek is lehetnének: mióta Horváth Gréta visszatért a fekete hajszínhez, és mindketten szemüvegesek - melyeknek még a keretei is majdnem ugyanolyanok - tényleg könnyen összetéveszthetőek lettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ikrek felvonás 2 🖐🏻😄❤️ #uuugyszeretlek #friends

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

A követők olykor annyira megzavarodnak attól, hogy éppen ki mosolyog rájuk az adott fotón, hogy olyan is előfordul, hogy teljesen összekeverik őket.

"Én a Gréti posztjánál hirtelen azt hittem te vagy" - írta egy meglepődött követő.

Amióta mindketten szemüvegesek, tényleg rendkívül hasonlítanak.
Amióta mindketten szemüvegesek, tényleg rendkívül hasonlítanak.
Fotó: Instagram/Nádai Anikó, Instagram/Horváth Gréta

A két műsorvezetőt többéves barátság fűzi össze, az Instagram-fotóik alapján le sem tudnák tagadni, hogy igazi lelki társak. Nem csak közös képeik árulkodnak arról, mennyire szeretik egymást, az RTL Klub műsorvezetője régebbi posztjában azt is elárulta, milyen sokat jelent neki barátnője.

"Végre megint együtt, annyira szeretlek, Te nő! Öt éve ismerlek, és egyszerűen bármerre sodor minket az élet, mi mindig itt leszünk egymásnak. Hihetetlen, hogy sok szempontból mennyire egyező életutat jártunk be, köszönöm, hogy vagy nekem!" - fogalmazta meg 2017-ben.

Horváth Gréta otthona

Horváth Gréta sminkoktatóként pontosan tudja, hogyan varázsoljon a vendégeinek tökéletes külsőt. Azonban nem csak a szakmájában kamatoztathatja kreativitását: a lakásdekorálás is specialitása.

Ezt is szeretjük