Magyar sztárpárok, akik a színpadon jöttek össze
Képeken azok a magyar sztárpárok, akiket a színpad vagy egy forgatás hozott össze.

Dia

 	Janza Kata és Szerényi László 	Janza Kata azután jelentette be válását a férjétől, Kővári Lászlótól, miután a lesifotósok lefényképezték kollégájával, Szerényi Lászlóval, akivel a Veled, Uram! című rockopera próbái alatt szerettek egymásba. 	  	Kapcsolódó cikk: 	Janza Kata házasságának vége »

Janza Kata és Szerényi László

Janza Kata azután jelentette be válását a férjétől, Kővári Lászlótól, miután a lesifotósok lefényképezték kollégájával, Szerényi Lászlóval, akivel a Veled, Uram! című rockopera próbái alatt szerettek egymásba.

 

Kapcsolódó cikk:
Janza Kata házasságának vége »

Dia


            	Szinetár Dóra és Makranczi Zalán
            	Szinetár Dóra még Bereczki Zoltán felesége volt, amikor a színésznő beleszeretett Makranczi Zalánba, akivel a Mizantróp című darabban dolgozott együtt.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Szinetár Dóra és Makranczi Zalán »

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán

Szinetár Dóra még Bereczki Zoltán felesége volt, amikor a színésznő beleszeretett Makranczi Zalánba, akivel a Mizantróp című darabban dolgozott együtt.

Kapcsolódó cikk:
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán »

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Dia

	Caramel és Hien	Caramel és Hien először a Megasztár negyedik szériájában találkoztak, amikor az énekesnő még csupán 16 éves volt. Kettejük között már akkor kialakult a szimpátia, ami 2011-ben szerelemmé alakult. Kapcsolatuk azonban néhány hónap múlva véget ért.	 	Kapcsolódó cikk:	Caramel és Hien összejött »

Caramel és Hien

Caramel és Hien először a Megasztár negyedik szériájában találkoztak, amikor az énekesnő még csupán 16 éves volt. Kettejük között már akkor kialakult a szimpátia, ami 2011-ben szerelemmé alakult. Kapcsolatuk azonban néhány hónap múlva véget ért.

 

Kapcsolódó cikk:
Caramel és Hien összejött »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Gregor Bernadett	Gregor Bernadett 2010-ben a Mágnás Miska próbái alatt jött össze a nős Magyar Attilával, kapcsolatuk azonban néhány hónap alatt véget ért. 2013 novemberének végén közölte, vége harmadik házasságának. Másnap kiderült, Szarvas Attila színész személyében már új párra is lelt az Új Színházban.

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett 2010-ben a Mágnás Miska próbái alatt jött össze a nős Magyar Attilával, kapcsolatuk azonban néhány hónap alatt véget ért. 2013 novemberének végén közölte, vége harmadik házasságának. Másnap kiderült, Szarvas Attila színész személyében már új párra is lelt az Új Színházban.

Fotó: TV2/Aktív

Dia

	Galambos Dorina és Pély Barna	A United frontembere, Pély Barna a Megasztár egykori zsűritagja még a legelső széria alatt szeretett bele az akkor feltűnt vadóc énekesnőbe, Galambos Dorinába, akivel 10 év után 2013 augusztusában házasodott össze.	 	Kapcsolódó cikk:	Hazai sztáresküvők 2013-ban »

Galambos Dorina és Pély Barna

A United frontembere, Pély Barna a Megasztár egykori zsűritagja még a legelső széria alatt szeretett bele az akkor feltűnt vadóc énekesnőbe, Galambos Dorinába, akivel 10 év után 2013 augusztusában házasodott össze.

 

Kapcsolódó cikk:
Hazai sztáresküvők 2013-ban »

Fotó: Red Lemon

Dia

	Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András	Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András 2010-ben, a Megasztár 5 alatt talált egymásra. A fiatalok ma is boldogok és együtt is élnek.	 	Kapcsolódó cikk:	Kállay-Saunders András megvédte kedvesét »

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András 2010-ben, a Megasztár 5 alatt talált egymásra. A fiatalok ma is boldogok és együtt is élnek.

 

Kapcsolódó cikk:
Kállay-Saunders András megvédte kedvesét »

Fotó: Red Lemon

Dia

	Csobot Adél és Istenes Bence	A 2012-es X-Fakotr vége előtt nem sokkal már azt pletykálták, hogy az egyik versenyző, Csobot Adél összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével. A hír igaznak bizonyult, egy évig voltak együtt, 2013 novemberében jelentették be, szakítottak.	Kapcsolódó cikk:	Két magyar műsorvezető kapcsolatának is vége »

Csobot Adél és Istenes Bence

A 2012-es X-Fakotr vége előtt nem sokkal már azt pletykálták, hogy az egyik versenyző, Csobot Adél összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével. A hír igaznak bizonyult, egy évig voltak együtt, 2013 novemberében jelentették be, szakítottak.

Kapcsolódó cikk:
Két magyar műsorvezető kapcsolatának is vége »

Fotó: RTL Klub Sajtóklub / Bársony Bence

Dia

	Kondákor Zsófia és Kembe Sorel	Kondákor Zsófia és Kembe Sorel kapcsolata a Jóban Rosszban című sorozatban változott barátságból szerelemmé, majd ugyanez megtörtént velük az életben is, derült ki 2012 decemberében. A párnak 2013. június 21-én megszületett első közös gyereke, Katja is.	Kapcsolódó cikk:	Fél évvel a szülés után visszatért a TV2 sztárja »

Kondákor Zsófia és Kembe Sorel

Kondákor Zsófia és Kembe Sorel kapcsolata a Jóban Rosszban című sorozatban változott barátságból szerelemmé, majd ugyanez megtörtént velük az életben is, derült ki 2012 decemberében. A párnak 2013. június 21-én megszületett első közös gyereke, Katja is.

Kapcsolódó cikk:
Fél évvel a szülés után visszatért a TV2 sztárja »

Dia

	Ada és Timó	Ada és Timó a VIVA TV műsorvezetői voltak, amikor egymásba szerettek, 2005 augusztusában össze is házasodtak. 2006. január 9-én megszülettek ikreik, Bálint és Bence. 2009 elején férjével a válás mellett döntöttek, azonban a jó viszony megmaradt közöttük.

Ada és Timó

Ada és Timó a VIVA TV műsorvezetői voltak, amikor egymásba szerettek, 2005 augusztusában össze is házasodtak. 2006. január 9-én megszülettek ikreik, Bálint és Bence. 2009 elején férjével a válás mellett döntöttek, azonban a jó viszony megmaradt közöttük.

Dia

	Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont	Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont 2012 tavaszán, a Megasztár 6-ban szerepeltek, ahol a kapcsolatuk hamar több lett barátságnál. A fiatalok a tehetségkutató után össze is költöztek, ám ősszel szakítottak.

Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont

Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont 2012 tavaszán, a Megasztár 6-ban szerepeltek, ahol a kapcsolatuk hamar több lett barátságnál. A fiatalok a tehetségkutató után össze is költöztek, ám ősszel szakítottak.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Kováts Vera és Baricz Gergő	Baricz Gergő és Kováts Vera 2011 őszén, az X-Faktor második szériájában talált egymásra, kapcsolatuk azonban még egy évet sem ért meg, 2012 májusában szakítottak.	 	Kapcsolódó cikk:	Szakított Baricz Gergő és Kováts Vera »

Kováts Vera és Baricz Gergő

Baricz Gergő és Kováts Vera 2011 őszén, az X-Faktor második szériájában talált egymásra, kapcsolatuk azonban még egy évet sem ért meg, 2012 májusában szakítottak.

 

Kapcsolódó cikk:
Szakított Baricz Gergő és Kováts Vera »

Fotó: RTL Klub Sajtóklub / Bársony Bence

Dia

	Radics Gigi és Burgess Benji	Épphogy kibontakozott 2012-es Megasztár 6-ban a két versenyző, Burgess Benji és Radics Gigi szerelme, máris búcsút intettek egymásnak. 2012 áprilisában ismerték be, összejöttek, júliusban pedig máris szakítottak.

Radics Gigi és Burgess Benji

Épphogy kibontakozott 2012-es Megasztár 6-ban a két versenyző, Burgess Benji és Radics Gigi szerelme, máris búcsút intettek egymásnak. 2012 áprilisában ismerték be, összejöttek, júliusban pedig máris szakítottak.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia


            	Gryllus Dorka és Simon Kornél
            	A színésznő a 2010 februárjában, a Pinceszínházban bemutatott Varsói melódia próbái közben szeretett bele kollégájába, Simon Kornélba. A színészpárnak 2012 márciusában született meg a kisfia, Soma.

Gryllus Dorka és Simon Kornél

A színésznő a 2010 februárjában, a Pinceszínházban bemutatott Varsói melódia próbái közben szeretett bele kollégájába, Simon Kornélba. A színészpárnak 2012 márciusában született meg a kisfia, Soma.

Fotó: Hill and Knowlton Hungary Ltd.
Ezt is szeretjük
Fotó: