Kiesett, mégis nyert! Már az első koncertjén is túl van az X-Faktor sztárja
Muri Enikő először még abba akarta hagyni az éneklést, ma pedig zenekara van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Muri Enikő nem is olyan régen még élete nagy csalódásaként élte meg, hogy végül nem került be az X-Faktor 12 döntőse közé.

A nyíregyházi lány teljesen összeomlott, miután Geszti Péter közölte vele a döntését, és könnyek között fogadkozott arról, hogy most csakugyan abbahagyja az éneklést.

Mégiscsak nyert

Ám most már szinte nem is bánja, hogy mentora másik három lányt válogatott be helyette az élő műsorokba!

Az RTL Klub Reflektor című műsorában ugyanis bevallotta, mégiscsak valóra vált az álma. Sikerült összeverbuválnia egy zenekart, sőt, már az első fellépésen is túl van.

- Amikor kiestem, és elhangzott az a mondat a számból, hogy abbahagyom, akkor azt tényleg komolyan gondoltam. De most itt a példa arra, hogy soha ne mondd, hogy soha - lelkendezett a Reflektor riporterének.

És valóban! Akik ott voltak, állítják, hogy remek hangulatban telt az első koncert, ahol Enikő kedvenc dalait adhatta elő profi zenészek kíséretében.

A család mögötte áll

Még attól sem kellett tartania, hogy tátongó nézőtér előtt lép fel, hiszen több tucat lelkes rajongója csápolta végig a fellépését, ráadásul a családtagjai is ott szurkoltak neki, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

itt van egy video

Papája szerint egyébként Enikő hamar túljutott a csalódáson, a zenekar felállításának ötletét pedig izgatottan fogadta - és meg is valósította!

És amire még ő sem számított: új szerelem köszöntött be az életébe - ez azonban annyira friss, hogy Enikő egyelőre nem árult el semmit a titokzatos fiatalemberről.

Egyszóval, X-Faktor ide vagy oda, a fiatal tehetségnél minden a legnagyobb rendben - ki tudja, talán még az áhított lemezszerződés sem várat magára sokáig.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük