A tragédia összehozta őket! Ez a nő segítette a bajban a magyar tévést
Müller Attila háza a múlt héten égett le, de édesanyja végig segítette őt, és otthont adott fiának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Müller Attilát kórházba szállították, miután családi háza április végén porig égett.

- Azon az éjszakán figyelmetlenségem miatt égve hagytam egy gyertyát, mely belobbantotta a függönyt, pillanatok alatt az egész tetőtér lángokban állt. Én szélmalomharcot vívva próbáltam oltani a tüzet, de hiába, végül a tűzoltók parancsoltak ki a lángok közül - mesélte néhány napja szomorúan Attila.

A 30 éves műsorvezető időközben újra munkába állt - a hétvégén mikrofont ragadott, hogy a legkisebbnek segítsen felköszönteni az édesanyákat anyák napja alkalmából, egy bevásárlóközpontban.

Másképp éli meg az anyák napját

A népszerű rádiós nem titkolta el, hogy számára a baleset óta az anyák napja is egészen új értelmet nyert, és habár szinte mindene odaveszett a tűzben, igyekszik a dolgok jó oldalát látni.

Attila ugyanis most még az édesanyjánál lakik, de házának újjáépítése is zajlik már: a tetőt teljesen elbontották, a sittet elvitték, feje fölé nemsokára ismét fedél kerül.

A romeltakarításban barátai: Lui mágus, Kefir, Varjú Vilmos, Szolnoki Péter és Ricky segítettek neki, Attila pedig addig is örül, hogy még ha ilyen körülmények között is, de több időt tölthet anyukájával.

– Én egy olyan nyolc évvel ezelőtt hazaköltöztem úgy, hogy egy házon belül laktunk, de mindig egy kis külön lakrészt építettem magamnak - mesélte a tévés.

Közelebb kerültek egymáshoz

- Úgyhogy már régen volt az, hogy így egymás mellett laktunk, de hogy így ennyire együtt, hogy én konkrétan a nappalijukban alszom most, hát szerintem így még soha, mindig volt saját szobám - árulta el a Reflektornak adott interjújában.

Müller Attilát tehát nem viselte meg túlságosan a baleset, újra mosolyog, és egészségügyi állapota sem sínylette meg a lakástüzet, ami - a tűzoltók szerint - a többszintes ház tetőterében keletkezett. A szakembereknek egyébként fél órájukba telt, mire sikerült megfékezniük a lángokat.

A jóképű tévést mostanság a Csillag születik kísérőműsorában, a Coolon futó CSISZ-ben láthatjuk, ahol Ördög Nórival együtt nemcsak a kiscsillagokkal, hanem hozzátartozóikkal és barátaikkal is készítenek interjúkat, miközben a tehetségkutató kulisszatitkaira is fény derül.

Fotó: FényPont-Média

Ezt is szeretjük