Friss! Ezért került kórházba az ismert magyar műsorvezető
Müller Attila házában hétfő éjjel csaptak fel a lángok, a tűz idején a műsorvezető is otthon tartózkodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég érkezett a hír, hogy a színész-műsorvezető Müller Attilának a családi háza hétfő éjszaka kigyulladt, a magasra felcsapó lángok megfékezése fél órájába került a tűzoltóknak.

A műsorvezető kórházba került
Magasra csaptak fel a lángok

A bajt tetézte, hogy a szerencsétlenség idején maga a tulajdonos, vagyis a műsorvezető is az épületben tartózkodott.

Éjszaka csaptak fel a lángok

A szakemberek elmondása szerint a tűz a XXII. kerületben, a Hómező utcában lévő többszintes családi ház tetőterében keletkezett, innen terjedtek át a lángok a tetőre.

A tűzoltóknak több mint félórás munkával sikerült megfékezniük a lángokat, a tűz keletkezésének körülményeit még vizsgálják.

Az épületben lakó tulajdonos, a közkedvelt tévés a hírek szerint a baleset idején épp otthon volt, a tűzoltóság tájékoztatása szerint őt kórházba szállították.

A 30 éves műsorvezető állapotáról egyelőre nincs hír, így nem tudni, hogy csak füstmérgezést kapott, vagy komolyabb égési sérülést szenvedett-e.

Tragikusan zárult számára az ünnep

A 30 éves műsorvezetőt nem kell bemutatni a rendszeres tévénézőknek, hiszen a nagydumás srác több csatornán, több műsorban is feltűnt már.

Pályafutása a VIVA tévénél kezdődött, majd 2007-től a Cool tévén és az RTL Klubon is vezetett műsort. Emellett a hangja is ismerős lehet, mivel évekig rádiózott, legutóbb a RiseFM műsorvezetőjeként tartotta szóval a hallgatókat.

Saját bevallása szerint a zene és a színészet a nagy szerelme, színpadon is kipróbálta magát, 2004 körül például az Újpesti Színház társulatával lépett fel. Képernyőn is feltűnt, 2003 és 2005 között a Szeress most! epizódjaiban kapott szerepet.

A jóképű, pörgős tempójú tévés saját honlapján az ünnepek előtt még üzent rajongóinak, egy frappáns kis verssel kívánt mindenkinek kellemes ünnepeket.

- Adjon a Jóisten boldog ünnepeket, és mindenféle jókkal lásson el titeket! Az öreg nagyapám ily köszöntőt hagyott: örvendjetek vígan, Jézus feltámadott. Öröm ez tinéktek, énnekem és másnak, de én is örülök a hímes tojásnak - írta saját weboldalán az ünnepek előtt a műsorvezető.

Attila egyébként nemrég ismét a színpadi munkák felé fordult, legközelebb május 12-én lépne közönség elé a Szkéné Színházban, A Karamazov testvérek című drámában.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, europress.hu

Ezt is szeretjük