Elhagyta a gyerekeit? Mindent kitálalt az exfeleség a Csillag születik sztárjáról
Mr. Joe egy éve nem látta Svédországban élő fiát és lányát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy Horváth Józsefnek - akit mindenki csak Mr. Joe-nak szólít - milyen pokoljárásban volt része, mióta nyolc hónappal ezelőtt egy menedzser biztatására hazaköltözött Svédországból.

A Csillag születik felfedezettje a Hot magazinnak árulta el, hogy három, Svédországban élő gyermek édesapja, akik nagyon hiányoznak neki, mivel nem találkozott velük, mióta tavaly - 26 év után - hazajött.

Nem tesznek meg mindent

Időközben megszólalt a 47 éves versenyző volt felesége, Ildikó, aki az egyik napilapban nyilatkozott arról, hogy az énekes valójában nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy megfeleljen apai kötelezettségeinek.

Exfelesége hízelgőnek korántsem nevezhető elmondása szerint Mr. Joe valójában rossz apa, akinek sokkal fontosabb az új kapcsolata, mint második házasságából született két gyermeke.

Hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, Mr. Joe Lovász Lászlónak mesélt pénteken este a Prizma TV-n látható Light Night felvételén arról, hogy mennyire megviseli volt felesége támadása, miközben ő nem szeretne senki megbántani, ezért aztán nem is vagdalkozik - csupán azt szeretné, ha láthatná gyermekeit.

Bizonyítékai vannak

Mr. Joe elárulta, bizonyítékai - levelek, sms-sek - bizonyítják, ő igenis szeretné tartani a kapcsolatot 12 éves kisfiával és 17 éves lányával, de ez nem is olyan egyszerű, volt felesége ugyanis mindent megtesz azért, hogy ellene fordítsa a gyerekeit.

- Nem akartam belemenni a sárdobálásba, és nem is akarom megbántani a gyermekeim anyját. De vannak dolgok, amelyek csak a családra tartoznak, és nem a nyilvánosságra. Én többször szeretettem volna tisztázni, megbeszélni a helyzetet, de amióta visszajöttem Svédországból, egyszer sem jártam eredménnyel - fogalmazott Mr. Joe Lovász Lacinak.

Az énekes szerint exfelesége, ki tudja miért, bosszúhadjáratot indított ellene, zaklatja jelenlegi barátnőjét is. Szerinte Ildikó még mindig szereti őt, és nem tudja elfogadni, hogy már nem alkotnak egy párt. 19 és fél évig voltak együtt, de tavaly októberben, éppen Ildikó kérésére, külön utakon folytatták.

- Ildikó azt mondta nekem, hiába jelentkeztem a Csillag születikbe, úgyis hullócsillag lesz belőlem. Tudja, hogyan tegyen tönkre, az idegeskedéstől elmegy a hangom, és ha nem tudok énekelni, az a vesztem okozza - vallotta be az énekes.

- Én azonban csak ennyit szeretnék, hogy láthassam a gyerekeimet, és tarthassam velük a kapcsolatot. Tudom, hogy nagyon szeretnek. A volt feleségemnek meg kellene értenie, mi már nem leszünk egy pár, de vannak szülői kötelezettségeink, és csakis a gyerekeink érdekeit kellene néznünk - tette hozzá Mr. Joe.

Fotó: prizmatv.sajtoklub.tv

Ezt is szeretjük