Adás végén elköszönt a nézőktől! A magyar műsorvezetőnő ezért távozik a képernyőről
Morvai Noémi elbúcsúzott a Duna TV nézőitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Morvai Noémi, a köztévé csinos műsorvezetője a Kívánságkosár végén elköszönt a Duna Televízió nézőitől.

A kollégái is meglepetéssel készültek, ők is elbúcsúztatták a nyolcadik hónapban lévő kismamát. 

Adás végén elköszönt a nézőktől

Megható pillanatokkal ért véget a Duna TV Kívánságkosár című műsorának május 26-i adása.

- Kedves nézőink! Elérkeztünk egy nehéz pillanathoz: az egyik szemünk sír, a másik boldog. Noémi, egy picit most elengedünk, egy nagyon-nagyon kicsit, hiszen most ez volt a Kívánságkosár utolsó adása Noémivel, de csak egy nagyon-nagyon rövid ideig - búcsúzott Morvai Noémitől műsorvezetőtársa, Klement Zoltán.

Morvai Noémi első gyermekével, a lassan hároméves Matyival is a nyolcadik hónapig vezetett műsort, nem érezte megterhelőnek a munkát. Így volt ez a második várandósságával is.

Kollégái meglepetéssel is készültek: ajándékokkal köszöntek el egy időre a kismamától, akinek még a kisfia is látható volt a búcsúadásban. Biztosították róla, várják mihamarabb vissza. Hogy erre mikor kerül sor, azt még pontosan nem tudni.

- Matyi három hónapos volt, amikor heti egy napra, aztán később heti kettőre visszamentem dolgozni. 20 hónapos koráig szoptattam, aminek örültem, ugyanakkor elég fárasztó is volt. Mielőtt elindultam dolgozni, megetettem, mire elkészültem a munkahelyen a sminkszobában, a párom utánam hozta, hogy ismét ehessen. Mire vége lett a műsornak, ismét megéhezett. Azt még nem tudom, hogy a szülés után mikor megyek vissza dolgozni, görcsösen nem is szeretnék semmihez ragaszkodni - mesélte három hónappal ezelőtt a Feminának.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük