Friss: Hétfőn indul az új Morning Show - Sebestyén Balázs a részletekről is beszélt

Sebestyén Balázs elárulta, hol és hogyan folytatódik a műsor.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Morning Show délelőtti sajtótájékoztatóján Sebestyén Balázs elárulta, hol és hogyan folytatódik tovább a műsor.

- Mérlegeltünk mindent, és úgy döntöttünk, hogy a Rádió 1-hez, Andy Vajna rádiójához szerződünk. A számunkra lehető legfontosabb, hogy maga a műsor, és ami jellemző volt rá, ugyanabban a formában folytatódhat - mondta ki a lényeget, amit már mindenki sejtett.

December 5-én már hallhatják is őket rajongóik, az erről szóló szerződést a pletykákkal ellentétben csak tegnap írták alá. A műsor szerkesztési szabadsága és elvei, a szókimondása megmarad, sőt, a Rádió 1 vezetősége kérte is tőlük, maradjanak olyanok, mint voltak. A stáb is változatlan marad, ez alapvető kritériuma volt Morning Show csapatának. 

Az egyedüli, ami változik, az jogi viták miatt a műsor neve. Reggeli Show néven lesznek hallhatóak jövő hétfőtől, Sebestyén Balázs egykori üzlettársa ugyanis levédette, majd eladta a Morning Show nevet. 

- Természetesen azon vagyunk, hogy visszakapjuk a műsorunk nevét, ugyanakkor hangsúlyozom: a Morning Show nem a nevétől jó, nem attól ilyen hallgatott és sikeres, hanem a három műsorvezetőtől és a mögöttük álló stábtól - hangoztatta Sebestyén Balázs.

A Rádió 1 november közepétől már megközelítőleg 2,5 millió hallgatóhoz jut el, Budapesten kívül további 9 városban fogható, ún. hálózatos formában működik. Ennek a működési modellnek az a lényege, hogy a hálózatba kapcsolódó rádióknak megmarad a helyi jellege azzal, hogy naponta folyamatosan, óránként helyi hírekkel, információkkal szolgálják ki a hallgatókat. A zenéket és a legnépszerűbb műsorvezetőket Rádió 1 biztosítja. A magyar rádiós piacon először történik meg, hogy egy ilyen kaliberű reggeli műsor egy helyi rádióban szólal meg.

- Nagy megtiszteltetés, hogy az ország legkedveltebb műsorvezetői a Rádió 1-en folytatják. A megállapodás értelmében Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri változatlanul innovatív, vidám, színes, informatív reggeli műsorral szórakoztatják majd a hallgatókat - nyilatkozta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

Fotó: Positive Communication

Ő volt a VIVA TV beszólogatós műsorvezetője - Így nézett ki Sebestyén Balázs 20 évesen

Képeken a VIVA TV műsorvezetői. Nézd meg, mennyit változtak az évek során!

Ő volt a VIVA TV beszólogatós műsorvezetője - Így nézett ki Sebestyén Balázs 20 évesen

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük