Fotó! Moór Marianna 60 fölött is irigylésre méltóan vonzó
Hazánk népszerű színésznője, Moór Marianna nemrég az RTL Klub Fél kettő című műsorának adott interjút.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akik nemcsak fiatalon ragyogó szépségűek, hanem akkor is, amikor már nagymamakorba lépnek.

Moór Marianna kétségtelenül közéjük tartozik, hiszen a Jászai- és Kossuth-díjas színésznő varázslatosan vonzó tudott maradni éretten is - az ember alig hiszi, idén februárban már a 67. születésnapját ünnepelte.

Elégedett az életével

Hogy mi lehet a titka? Talán az, hogy igyekezett az élet problémáira megoldást találni, és kicsinyes irigykedéssel sosem rontotta el sem a maga, sem más kedvét. Egyebek között erről is beszélgetett néhány napja az RTL Klub Fél kettő című műsorában Holló Mártával.

Mint a művésznő elmesélte, lényegében 14 éves kora óta van a pályán, ám ezalatt többször is akadtak olyan helyzetek, amikor azt érezte, váltania kell - és sosem félt megtenni ezt a lépést.

Amikor például a Nemzetiben egyszer csak észrevette, hogy egy bizonyos szerepben már nem benne gondolkodnak, nem dühöngött, hanem kereste az utat a továbblépésre. 

Nem várt ölbe tett kézzel

Szerencséjére - vagy talán a sors kegyeiből - a lehetőségek hamar megtalálták. Így került 1984-ben a Madách Színházba, ahonnan nyolc év elteltével visszatért a Nemzetibe, majd a Pesti Magyar Színház társulatának lett a tagja.

Moór Marianna azt is elárulta, hisz abban, hogy a sorsát mindenki maga irányítja, legalábbis bizonyos mértékig, és az embernek nem szabad hagynia elmenni a lehetőségeket maga mellett.

Ami pedig a féltékenységet illeti, a riporter kérdésére elmondta, sosem volt féltékeny a fiatalabb kolléganőire - talán azért sem, mert annak idején őt is mindig szeretettel fogadták idősebb pályatársai.

- Eszem ágában sincs féltékenykedni, vagy korombéli másik színésznőtől elirigyelni a szerepét. Soha nem voltam irigy - se külsőre, se belsőre, se munkára - vallotta a színésznő.

Az ötödik pecsét és a Dögkeselyű sztárja egyébként már nagymama: fiától, Sára Balázstól született unokája egyetemre jár.

Fotók: magyarszinhaz.hu, Europress

Ezt is szeretjük