Emlékszel? Édesanyaként is dögös a Bestiák egykori énekesnője
Moór Bernadett, vagy ahogyan a Bestiákban megismertük, Bedy boldog, mert megvalósította az álmait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a kilencvenes években a Bestiák tagjaként parányi topban és szűk csípőnadrágban vadította a férfinépet, Moór Bernadett mára jóval visszafogottabb stílust öltött.

Csikós Balázs, Miss Bee Diamond, Moór Bernadett és Gönczi Gábor

Bernadett - vagy ahogy többen ismerik, Bedy - a népszerű lánybanda feloszlása után is folytatta az éneklést, ma pedig úgy érzi, hogy végre megtalálta igazi önmagát, arról nem is beszélve, hogy álmait is megvalósította.

Popsztárból jazzénekesnő

A csinos híresség a szíve mélyén mindig is arra vágyott, hogy jazzel foglalkozzon, a csapat 2001-es feloszlása után pedig sikerült is ezen a pályán elhelyezkednie. Szólókarrierjének első albuma két éve jelent meg Elkésni szépen kell címmel.

A Bestiákkal kapcsolatban Bernadett egy alkalommal úgy nyilatkozott, hogy hihetetlen szakasz volt az életében, mivel mindannyian nagyon jól érezték magukat, annak ellenére, hogy jól tudták, hamar kipukkad majd a lufi.

Magánéletében is megtalálta a boldogságot

A bájos énekesnő nagyszerűen össze tudja egyeztetni magánéletét és karrierjét, így saját bevallása szerint boldog, kiegyensúlyozott életet él.

Nem rejtette véka alá, hogy ebben nagyon sokat segít neki az ezotéria is, amivel 1996 óta foglalkozik komolyan. Bedy időközben férjhez ment, és két gyönyörű kisfia született, akik mindennél fontosabbak számára.

A gyerekek a másik exbestiás lány, Honey életében is rendkívül fontosak, hiszen az apróságoknak ő oktat táncot, emellett van egy tündéri gyerekcsapata is, akikkel Honey és a Kisbestiák néven járják az országot a rajongók legnagyobb örömére.

Bee, az egykori lánytrió harmadik tagja szintén folytatta az éneklést, jelenleg több zenekarral is együtt dolgozik, mellette pedig ő a Moulin Rouge legújabb dívája.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük