A Money or Love bikinis bombázói: Kitty megcsalás, Petra féltékenység miatt szakított

Vasárnap debütál a TV2 új társkereső realityje, a Money or Love - Fogadj a szerelemre! a Sztárban sztár! adása után.

Money or Love szereplői
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 4-én, vasárnap este, a Sztárban Sztár leszek! után debütál a TV2-n a Money or Love - Fogadj a szerelemre! című társkereső reality.

Ebben kalandvágyó és bevállalós férfiak és nők keresik majd a szerelmet a világ túlsó oldalán, a káprázatos Karib-térségben. A nem mindennapi reality show háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz, az első részt a többi hétköznap esténként, 21 órától követi. 

A Money or Love szereplői

A műsorban kiemelten fontos szerepet kapnak a versenyzők közötti kapcsolatok, barátságok, ellentétek, intrikák, valamint a taktika, de lesznek látványos feladatok is. A fiúk és a lányok külön szálláson laknak majd, de konfliktusokból, váratlan fordulatokból így sem lesz hiány. A nézőkre ráadásul különleges feladat hárul: aktívan beleszólhatnak a történetek alakulásába. A tét óriási, a játékosok a szerelem mellett 10 millió forinttal is gazdagodhatnak. 

A show indulása előtt egyre több játékos kilétére derül fény, a lányok csapatát fogja erősíteni a két sötét hajú szépség is. Kitty 22 éves budapesti egyetemista, aki körülbelül egy hónappal ezelőtt lett szingli, mert a volt párja megcsalta. Ez volt az első kapcsolata, egy évig tartott. 

Kitty imád bulizni, de általában ő tölti be a tyúkanyó szerepét barátnői között.
Kitty imád bulizni, de általában ő tölti be a tyúkanyó szerepét barátnői között.
Fotó: TV2/Money or Love

- Nagyon szeretek bulizni, de inkább „anyuka” típus vagyok. Én szoktam vigyázni a részeg barátnőimre. Erős bennem a versenyszellem már csak a sportmúltam miatt is, nem szeretek veszíteni.

A nyitott, kedves emberekkel jól kijövök. Az arrogancia és az egoizmus taszít. 

Kitty önmaga bemutatása után arra is kitért, milyen férfiak jönnek be neki. 

- Az ideális pasi határozott, de nem túl egoista, férfias kívül-belül. Először a fiúk arcát szoktam megnézni. Az a legkevésbé szexi egy fiúban, ha nem határozott, hanem lányos.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Játékostársa, a 24 éves Petra aerobik- és zumbaoktató, a Miss Balaton döntőse volt 2019-ben, egykor versenytáncolt. Volt már két komoly kapcsolata, de egyik sem tartott egy évnél tovább. Március óta egyedülálló. 

Petra mindig a szívére hallgat, nem tartja taktikusnak magát.
Petra mindig a szívére hallgat, nem tartja taktikusnak magát.
Fotó: TV2/Money or Love

- Nem vagyok taktikus, inkább őszinte. De ha arról van szó, hogy játékban maradjak, vagy bent tartsak egy számomra fontos embert, akit szeretek, akkor taktikázni fogok - kezdte bemutatkozóját Petra, aki mindig a szívére hallgat, és nem másokra.

Makacs vagyok, és nem lehet befolyásolni. Meghallgatom mások véleményét, de a végén úgyis az alapján döntök, mit súg a szívem. 

 - Elég hamar felszabadult vagyok egy új társaságban, nyitott vagyok az új emberek felé, szeretek új embereket megismerni, ismerkedni. 

Petra is rátért arra, milyen férfi tudja meghódítani a szívét. 

- Sosem volt férfiideálom. A fiúknál először a mosolyukat nézem meg. Az kiábrándító, ha valaki igénytelen, és nem foglalkozik magával. 

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Járai Kíra bikiniben tarol az Instán: bombázóként pózolt a Duna-parton

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Money or Love

Ezt is szeretjük