Csatornát váltott! Az RTL csinos sztárja ezentúl ezt a műsort vezeti
Íme, a részletek
Molnár Andrea, a Szombat Esti Láz sztárja a Sportklubon vezet műsort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andreát a Szombat Esti Láz című táncos szórakoztató műsorban ismerhette meg az ország.

A produkció negyedik évadát idén tavasszal láthatták a nézők az RTL II csatornán. A gyönyörű profi táncos most új feladatok után kutatva csatornát váltott. 

Csatornát váltott

Tegnap este debütált a Sportklubon a csütörtökönként jelentkező MezTelenül című műsorban. A 32 éves sztár nyár végén közölte, hogy pár hónapja befejezte aktív amatőr versenyzői pályafutását, és keresi az új kihívásokat 

- A Szombat Esti Láz után abbahagytam a versenytáncot, fordulóponthoz érkezett az életem, úgy éreztem, ideje új kihívásokat találni. A SportKlub megadta számomra ezt a lehetőséget - mondta.

Kevesen tudják róla, hogy nemcsak a tánc szerelmese, hanem fitneszben magyar bajnoki második és világbajnoki harmadik helyezett is, családja pedig generációk óta a mozgásnak szenteli életét.

- Egész életemben fontos szerepet játszott a sport, nagyapám és édesanyám is testnevelő tanár volt, én pedig gyerekként folyton körülöttük lebzseltem. Az élsportolói életformáról nehéz eltávolodni, ugyanakkor élvezem, hogy minden nap a stúdióba kell bemennem, nem pedig a táncterembe. Persze a tánciskolámban továbbra is folytatom az oktatást - mesélte.

Tánc helyett műsort vezet

- Úgy érzem, a MezTelenül vezetése testhezálló feladat számomra, hiszen mindig is érdekelt az élsportolók felkészülése, élete. Örömmel nézek az új feladat elé, remélem, a nézők elégedettek lesznek velem - árulta el.

A SportKlub produkciós vezetője nagyon elégedett új műsorvezetőjével, szerinte az úgy viszonyul a tévézéshez, mint versenysportoló korában a tánchoz.

- Fegyelmezett és maximalista. Képernyőre termett, efelől nincs kétségünk. Biztosak vagyunk benne, hogy Andi hamar elnyeri nézőink bizalmát, és hétről hétre segít bemutatni a sportvilág kulisszatitkait - dicsérte Dávid Bence.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük