Molnár Ferenc Riviérája a Belvárosi Színházban
Április 18-án este mutatták be az Orlai Produkciós Iroda legújabb előadását, a Riviérát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019. április 18-án mutatták be a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda legújabb előadását, Molnár Ferenc 1926-ban megjelent Riviéra című vígjátékát Benedek Miklós rendezésében. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész a huszadik század első három évtizedének egyik legsikeresebb drámaírójától korábban A hattyút illetve a Valakit is megrendezte.

A Riviéra főszerepét Kovács Patrícia, Schruff Milán és Szabó Kimmel Tamás játssza. A további szerepekben Kardos Róbert, Ullmann Mónika, László Lili/ Ballér Bianka és Vadász Gábor látható. 

riviera-kovacs-patricia2
Fotó: Takács Attila

Misch úr (Schruff Milán), a kereskedősegéd éjszakai kirakatrendezésre készül egy világvárosi áruház negyedik emeletén. A próbababák előkelő nyári ruhákat és dél-franciaországi miliőt kapnak: készül a Riviéra. Serényen dolgozna, ha Casella (Szabó Kimmel Tamás), az áruház multimilliomos tulajdonosa nem vetett volna szemet szerelmére, a kesztyűosztály Lujzájára (Kovács Patrícia), és nem hívta volna meg őt a Riviérára, az igazira.

riviera-szabo-kimmel-tamas2
Fotó: Takács Attila

Két férfi, gyerekkori barátok. A milliomos sikeres, "jogilag neki volt igaza, de az arcbőr szempontjából nem" – véli a sikertelen kereskedősegéd. Tisztességesen vagy sikeresen kell élni? Erre is keresi a választ Molnár Ferenc lírai vígjátéka, parádés szereposztásban a Kossuth-díjas Benedek Miklós rendezésében.

Az előadás a Vaskakas Bábszínház Győr és az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE együttműködésében jött létre.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük