Molnár Anikó borzalmas párkapcsolatáról - Alkoholista párja így terrorizálta
Molnár Anikó beteg is lett a szörnyű párkapcsolat miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikót 13 évvel ezelőtt ismerte meg az egész ország, amikor a 2003-ban bejutott a Való Világ második szériájába, ahol végül a második helyen végzett. Az RTL Klub valóságshow-jának sztárja nyolc éve küzd pánikbetegséggel, amelynek kialakulásáért nem a médiát, hanem egy régebbi, meglehetősen rossz párkapcsolatát okolja.

Molnár Anikó a Joshi, a legjobb barát című műsorban lebbentette fel a fátylat arról, hogy pánikbetegsége akkor jelentkezett először, amikor egy igazán rossz szerelmi viszonyban szenvedett. Ez a zűrös románc mindössze két hónapig tartott, volt párja pedig elmondása szerint alkoholista volt, aki folyamatos terrorban tartotta őt az együtt töltött idő során.

- Ez a férfi egy normális, intelligens ember volt, aki rendesen öltözködött, több nyelven beszélt, viszont minden másnap megivott egy liter töményt - kezdte vallomását, majd hozzátette, hogy pár hétig bírta csak elviselni, hogy expasija agya teljesen elborult ilyenkor az alkoholtól.

Molnár Anikó azt sem titkolta el, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélnie a néhány rövid hét alatt, amíg együtt voltak, illetve milyen nehezen sikerült csak vele szakítania, miután betelt nála a pohár.

- Borzasztó terrorban tartott. Nem testileg volt agresszív, hanem a szavaival. Arrogáns volt, nagyképűen viselkedett, rengeteg megaláztatásban volt részem mellette. Nagyon nehezen szabadultam meg tőle. Keményen zaklatott, éjszaka hullarészegen hívogatott. Ezek után két hónappal lettem pánikbeteg - mesélte A Nagy Ő egykori sztárja.

Molnár Anikó pánikbetegsége aztán rövid időn belül olyan súlyosra fordult, hogy a híresség a lakását sem volt képes elhagyni hónapokig.

- Az udvarra még kimentem, de ha már arra gondoltam, hogy a kapun is ki kellene mennem az utcára, akkor már jött a befeszülés - árulta el Joshi Bharatnak.

Fotó: FEM3 Café

Molnár Anikó bikinire vetkőzött! Dús idomait is büszkén mutogatja

Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó bikinis fotóin te is elámulsz. A tavaly leadott kilókból idén visszaszaladt rá valamennyi, de így is jól érzi magát a bőrében. Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük