Molnár Anikó meglepő átalakulása: nőiesebb, mint amikor felfedezték

Molnár Anikó sokat dolgozik, szabadidejében állatokat ment, és sportol.

molnar aniko cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó 27 évesen vált ismertté, amikor beválogatták az RTL-en futó Való Világ szereplői közé. Az emberek megkedvelték a szókimondó, csinos lányt. Akkori bulvárlap nem jelenhetett meg róla szóló cikk nélkül. Népszerűségét látva a TV2 őt kérte fel a Nagy Ő című műsorának főszerepére. Közben az is kiderült, hogy Bochkor Gábor menyasszonya volt, ami miatt még többet szerepelt a címlapokon.

Anikó nehezen viselte az ismertséggel járó hétköznapokat, depressziós lett, és pánikrohamok gyötörték. 35 évesen úgy döntött, Amerikába utazik, és régi álmát megvalósítva sminkmesteri diplomát szerez. 2012-ben több új szakmát kitanulva, a legnagyobb titokban költözött vissza Magyarországra. Molnár Anikónak sikerült megtalálnia azt a területet, ahol végre ki tud teljesedni, azóta is sikeres sminktetováló, smink- és maszkmester.

Már nem köti mások orrára, kivel osztja meg hálószobáját

Még mindig aktív állatvédő, számtalan elhagyott kisállat köszönheti neki az életét. Anikó az utóbbi időben végre ismét kiegyensúlyozott és boldog. A napokban megosztott képeiről már egy csinos, öntudatos, 45 éves, erős nő néz vissza ránk, aki mára végre elfogadta önmagát. Munkája és az állatmentés mellett új szerelmére, a pingpongra is szakít időt. Magánéletéről nem beszél, csak sejteni lehet, hogy végre révbe ért.

Ezt is szeretjük