Molnár Andi mellére szegeződtek a tekintetek: irtó szexi ruhába bújt a Dancing with the Starsban
Molnár Andrea egy nagyon dögös, ezüst flitteres ruhában ragyogott a Dancing with the Stars elődöntőjében.

molnar-andi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andreát a nézők 2008-ban a Szombat Esti Láz harmadik évadának profi táncosaként ismerték meg, majd több évadon át ropta ismert sztárokkal az RTL Klub műsorában. 

2020-ban már zsűritagként köszönthettük a TV2 képernyőjén a Dancing with the Starsban, és a 2021-es évadban is visszatért az ítészek között. 

Molnár Andrea a Dancing with the Starsban

Bár a show-t a profi táncosok és ismert partnereik viszik lenyűgöző fellépőruhákban, Molnár Andit is hétről hétre lenyűgöző ruhákban láthatjuk. A nyolcadik adás, vagyis az elődöntő a Hall of Fame, vagyis Hírességek csarnoka címet kapta, a versenyzők híres slágerekre ropták a táncparketten. A műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna, illetve a zsűriben helyet foglaló Ördög Nóra és Molnár Andi is úgy nézett ki, mint egy hollywoodi sztár a vörös szőnyegen: mindhárman flitteres kreációkban ragyogtak. 

Közülük a legmerészebb a 38 éves táncművész volt, akinek szexin dekoltált, ezüstszínű ruhája vonzotta a tekinteteket. Képes összeállításunkban Molnár Andi több emlékezetes ruháját is láthatod, amit a  Dancing with the Starsban viselt. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük