Új műsorvezető a Mokkában – Hírműsorokban láthattad 15 évig
Új műsorvezető debütál a TV2 Mokka című műsorában május 6-án.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jövő hétfőtől a TV2 képernyőjén soha nem látott párossal várja a Mokka a nézőket. Május 6-án rendhagyó módon két férfi lesz a műsorvezető, Istenes László mellé Takács Bence csatlakozik.

Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg, 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és az MTVA műsoraiban láthattuk.

takacs-bence
Fotó: Facebook/Takács Bence

A csatorna közleménye szerint az új páros izgalmas tematikával is készül, többek között női dolgokról, amikhez férfi szemmel közelítenek. Takács Bence a kétgyermekes apuka könnyedebb oldalát is megmutathatja, és már most látszik, hogy gyorsan megtalálta a közös hangot műsorvezetőtársával. Legalábbis ami a gyerekek kérdését illeti, de egyéb témákban heves vitákra és vitriolos beszélgetésekre is számíthatunk a két műsorvezető szókimondó stílusából és vérmérsékletéből adódóan.

A 37 éves Takács Bence érkezésével már öttagúra bővült a TV2 Mokka műsorvezető csapata, amely minden hétköznap reggel 6:15-től várja a nézőket a képernyők elé.

A TV2 híradósai egykor és most

Emlékszel még a Tények régi arcaira? Képes összeállításunkban nemcsak azt tudhatod meg, mennyit változott Stahl Judit és élete, hanem azt is, mi lett a TV2 többi egykori híradósával.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük